Ljubljana postaja fitnes prestolnica Evrope

BTC postaja bogatejši za najmodernejši športni center.

4. 9. 2018 | Promocijsko sporočilo

Po odprtju prve poslovalnice Polleo Sporta v Sloveniji, s katero se je trgu omogočil dostop do najkvalitetnejših blagovnih znamk na področju športne prehrane ter približal edinstven koncept, kjer lahko vsi privrženci zdravega & aktivnega življenjskega stila na enem mestu najdejo popolnoma vse izdelke za vse svoje cilje, omenjen regionalni lider odpira nova vrata do zdaj največje poslovalnice v Evropi v BTC-ju.

Mag. Damjan Kralj, član uprave in direktor za trženje in marketing v družbi BTC: »V družbi BTC spodbujamo aktiven življenjski slog in športno udejstvovanje, tako na poklicni kot na rekreativni ravni. Nenehno krepimo zavedanje o zdravem načinu življenja, zato želimo tudi obiskovalcem omogočiti dostop do raznolike in kvalitetne športne opreme. Veseli nas, da se naši družini pridružuje tudi trgovina Polleo Sport, ki bo s sodobnim konceptom športne ponudbe in prvo Megastore trgovino v Evropi obogatila ponudbo BTC Cityja.«

Polleo Sport Megastore

Megastore se razprostira na 450m², kjer so svoj dom našle blagovne znamke s področja športnih dodatkov, kot so Myprotein, Optimum Nutrition, QNT, Scitec. Ob njih vas bodo s svojo najširšo ponudbo razvajale najkvalitetnejše znamke Nike, Under Armour, Reebok. Edinstveno mesto v trgovini bo Zoe kotiček, ki bo nudil najširšo izbiro vsem poznane inovativne znamke ženskih športnih oblačil Zoe Leggings, ki navdušuje s kombiniranjem mode in napredne športne tehnologije. Za vse ljubitelje gadgetov bodo na voljo športne in pametne ure znamk Garmin, Samsung, Suunto in Polar, niso pa pozabili na privržence bio in super prehrane, ki bodo končno lahko na enem mestu kupili vse za svoj zdrav način prehranjevanja.

Edo Murić sporoča »Zabij slabe navade v koš«

Vrata najnovejšega in edinstvenega Polleo Sport Megastora se bodo odprla 15. septembra, ko bo zlat košarkaš Edo Murić, ambasador Polleo Sporta, skupaj z akrobatskimi košarkarji Dunking Devils ob še ne videnem nastopu podrl največji zid slabih navad do zdaj ter na ta način uradno odprl vrata v največji in najnaprednejši center fitnes sveta.

»Edo Murić: Vedno stremim k novim športnim in edinstvenim zgodbam, s katerimi se lahko poistovetim. V Polleo Sportu sem prepoznal vrednote, ki jih tudi sam zastopam – pozitiva, energičnost, neverjetna ekipa & najboljša kvaliteta na trgu. Veselim premagovanja slabih navad skupaj s Polleo Sportom!«

Vse obiskovalce čakajo nagradne igre, popusti do kar 58 %, celodnevni program in nakupna izkušnja, ki je ne bodo nikoli pozabili!

BTC_final