Lejko mlejko - z mlekom do vitaminov

Pomurske mlekarne so v skrbi za slovenske kupce prve ponudile mleko s številnimi dodanimi koristnimi vitamini A, B1, B3, B6 in vitamin E ter ga regionalno prepoznavno poimenovale Lejko mlejko.

10. 5. 2010 | Promocijsko sporočilo

Nekatere od dodanih vitaminov telo ne more ustvariti samo in jih zato moramo nujno dobiti s hrano, pri tem pa nam lahko pomaga tudi mleko z vitamini.

Obstojne dragocenosti

Lejko mlejko proizvajamo iz mleka z 1,5 % mlečne maščobe po UHT postopku, ki mleku podaljša obstojnost. Vitamini se sicer - z odstranitvijo maščobe oziroma pasterizacijo - navadno uničijo, vendar so pri Lejkem mlejku ohranjene vse dragocene sestavine (beljakovine, kalcij in fosfor), saj je čas visokotoplotne obdelave kratek.

Proizvod je polnjen pod sterilnimi pogoji v sterilno embalažo, kar zagotavlja podaljšano obstojnost proizvoda pri sobni temperaturi skladiščenja.

Ne spreglej in ne pozabi!

Katerikoli izdelek Pomurskih mlekarn boš izbrala, vedno boš zajela najboljše iz belih zakladov neokrnjene narave.

Več o Lejkem mlejku - kot tudi Fyto mlejku in Pomurskem mlejku - lahko najdeš na spletni strani www.mlejko.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri