La Roche-Posay predstavlja inovacijo leta

La Roche-Posay, priznana dermokozmetična blagovna znamka, je na strokovnem farmacevtskem dogodku v družbi priznanih strokovnjakov predstavila inovacijo leta, dolgo pričakovano novost v negi problematične kože: EFFACLAR DUO [+].

25. 2. 2014

Na dogodku sta celovito problematiko aken in problematične kože predstavili prof. dr. sc. Meri Tadinac iz oddelka za psihologijo Filozofske fakultete v Zagrebu in dr. med. Vesna Tlaker Žunter iz Dermatološke klinike v Ljubljani, ki je prestavila trende v zdravljenju aken. Tamara Tuđek, direktorica blagovne znamke La Roche-Posay in strokovna sodelavka Nataša Kvaternik pa sta gostom predstavili inovacijo Effaclar Duo[+], ki po dermatoloških zagotovilih poskrbi za boljše življenje problematične kože.

"Problematična koža oziroma akne lahko na koži pustijo trajne posledice, obenem pa predstavljajo tudi psihološki problem. Zato je La Roche-Posay s celovitim razumevanjem te problematike in v sodelovanju z dermatologi razvili formulo izdelka, ki ne le preprečuje nastanek nepravilnostim, temveč tudi trajne poškodbe kože, kot so rdeči ali rjavi madeži", nam je povedala Tamara Tuđek, direktorica blagovne znamke.

Preizkusi EFFACLAR DUO [+]!

EFFACLAR DUO [+] je korektivna nega z izboljšanim delovanjem proti nepravilnostim, ki preprečuje nastanek sledov in poskrbi za enakomerno teksturo kože.

Nova formula vsebuje patentiran ceramid Procerad™, ki aktivno učinkuje proti nepravilnostim in ščiti pred nastankom rdečih ali rjavih madežev. Osvežujoč gel z nemastno teksturo je prilagojen občutljivi koži, nagnjeni k nepravilnostim.

Se boriš z nečisto kožo in bi inovacijo La Roche-Posay najraje preizkusila tudi sama?

V spletno uredništvo smo dobili primerek inovacije EFFACLAR DUO [+], ki ga na tem mestu podarjamo izžrebani srečnici, ki je med drugim tudi pravilno odgovorila na naslednje nagradno vprašanje:

  • Kako močan je vpliv psihe na pojav nečistosti kože in aken? Pravilni odgovor poišči tukaj.

Največ sreče pri žrebu je tokrat imela:

  • Sonja M. iz Ljubljane

Nagrajenko naprošamo, da je te dni pozorna na našo spletno pošto.