Kuharski tečaj po načelu 'eatgood'

Pripravlja se Sensin kuharski tečaj Mariom Sambolcem in Vesno Milenković, ki bo pisan na kožo vsem tistim, ki resnično, iskreno in že zelo dolgo iščejo resnično zdravo dieto z individualnim pristopom.

Kuharski tečaj po načelu 'eatgood' (foto: shutterstock) shutterstock
22. 2. 2011

Sensin vtečaj zdrave priprave hrane bo v ospredje postavil upoštevanje načela EATGOOD, ki ga v njegovih osnovnih premisah lahko povzamemo kar v naslednjih treh točkah:

  • jej hrano, ki bi jo tudi sam potencialno lahko nabral, ulovil, izluščil ali pridelal,
  • vsak obrok naj bo sestavljen iz beljakovin, vlaknin in dobrih maščob,
  • dnevno zaužij vsaj tri obroke in enega od teh v prijetni družbi; dodatne malice so odvisne od stopnje aktivnosti.

Na tečaju se bomo pogovarjali tudi o hrani na splošno, razkrinkali 'antihrano' in ti ponudili veliko nasvetov o izbiri pravih živil. Naučila se boš pripraviti tri tipe zajtrkov in po dva tipa kosil ter večerij. Dobili boš obilo idej, kako kombinirati živila, da ti bo priprava obrokov v resnično veselje!

Tečaj bo v soboto, 12. marca, od 8.00 do 15.00, v stavbi BSH Hišni aparati, na Litostrojski 48 v Ljubljani. Srečni kuharji se lahko prijavijo vse do 9. marca oziroma do zapolnitve mest (število je namreč omejeno).

Več informacij tukaj, prijave pa se zbirajo na e-poštnem naslovu:

P.S. Cena tečaja je 20 EUR.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri