Konec prepovedi in zapovedi: Jedilniki, ki ti bodo pisani na kožo

Spet si se odločila. Sedaj je pa res že čas, da narediš nekaj zase ... Kilogrami morajo dol! A že sama misel na ponovno dieto, ti prežene nasmešek iz obraza. Hrani se ne smeš odpovedovati, v njej moraš uživati. Zato je Cosmo zate pripravil nekaj čisto posebnega ...

moj-jedilnik.si (foto: Shutterstock) Shutterstock
12. 12. 2011 | Promocijsko sporočilo

Jedilniki po tvoji meri

Da se boš končno znebila vseh tistih seznamov zate prepovedanih živil, ki ti jih je predpisal zdravnik in hkrati naredila konec 'utapljanju' v celem kupu priporočil in navodil, katerim enostavno ne moreš več slediti.

Kuhanje na klik

Na srečo so se slovenski strokovnjaki iz področja prehrane združili in ti z uporabo interneta olajšali pot do tvojega novega cilja.

Sistemu, ki so ga naredili, moraš le zaupati, kakšne so tvoje telesne značilnosti, morebitna bolezenska stanja, prehranjevalne navade in življenjski stil, ta pa ti bo ponudil 14-dnevni uravnoteženi jedilnik.

Če nisi ravno vešča v kuhi, nikar ne skrbi. Dobila boš tudi recepte za vse obroke na tvojem jedilniku, preden se odpraviš v v trgovino, pa si lahko natisneš še nakupovalni seznam, ki vsebuje vse, kar boš potrebovala za pripravo obroka.

Če bi rada shujšala ...

Potem v  začetnem vprašalniku sistemu zaupaš, da bi želela zmanjšati telesno težo in ta bo prilagodil dnevne energijske vrednosti tvojemu organizmu. Jedla boš manj, a še vedno uravnoteženo in zdravo. Odlična pot do trajnih rezultatov.

Kako veš, da so jedilniki zares uravnoteženi?

Vse to lahko preveriš. Pri vsakem obroku so namreč zapisana makrohranila in energijska vrednost. Jedilnike pripravlja Ksenija Podgrajšek, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, mlada raziskovalka na Biotehniški fakulteti.

Pripravljeni v skladu s smernicami avstrijskega, nemškega in švicarskega prehranskega društva in so primerni za ljudi iz osrednje-evropskega prostora. Prav tako so v skladu z Nacionalnim programom prehranske politike.

Popoln paket, kar pa še zdaleč ni vse!

Bralke Cosmopolitana imate s kodo COSMO kar 40 % popust na prilagojen jedilnik! Koda je unovčljiva le do 15. 1. 2012.

Klikni in popust izkoristite še danes!

Več na www.moj-jedilnik.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri