Kako se boste lažje držali športnih novoletnih zaobljub? S cenejšimi fitnes kartami!

Večina ljudi, ki na novo začne z redno vadbo, v roku pol leta obupa. Zakupljene letne karte gredo v nič, rezultatov ni, le denarnica je prazna.

Kako se boste lažje držali športnih novoletnih zaobljub? S cenejšimi fitnes kartami! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
8. 1. 2019 | Promocijsko sporočilo

Letos imate ponovno priložnost dokazati sami sebi, da niste le del povprečja ljudi, ki s prvim januarjem povsem pozabi na svoj načrt.

Svojo merico vzpodbude pa lahko pripomorejo tudi ugodne cene kart za rekreacijo in wellness v različnih športnih centrih.

Veliko ljudi se izogiba fitnesa, ker ne vedo točno, kaj tam početi. Kar naenkrat so obdani z najrazličnejšimi napravami, opazujejo ljudi, ki suvereno izvajajo zapletene vaje, njim pa se niti sanja ne kaj početi na različnih napravah.

Pravilna izvedba vaj je nujna za napredek in izogibanje poškodbam, zato je pametno, da se za prve obiske fitnes centra dogovorite za osebno trenerstvo.

Fitnes združuje raznoliko vadbo od vadbe za moč, aerobne vadbe in vaj za vzdržljivost.

Zakaj torej fitnes?

  • Vse najdete na enem mestu (vaje za moč, kardio, osebno trenerstvo, svetovanje itd.)
  • Učinkovito oblikovanje telesa in izguba odvečne telesne teže
  • Fitnes vam s pomočjo osebnega trenerstva pomaga, da se držite zastavljenih ciljev
  • Pridobivate lahko na mišični masi
  • Fitnes center je odlična priložnost, da spoznate nove ljudi, ki imajo podobne cilje
  • Fitnes je odlična izbira za individualiste, ki ne marajo skupinskih vadb in športov

Ne najdete prave motivacije?

Če se težko motivirate in odpravite na trening ali vam treningi postanejo dolgočasni in monotoni, potem je osebni trener prava odločitev za vas.

Predvsem, če niste ravno aktiven posameznik in je ena od vaših zaobljub bolj aktivno in zdravo življenje. Osebni trener vam bo pomagal, da postaneta rekreacija in obiskovanje fitnesa rutina.

Obisk fitnesa vsaj dvakrat do trikrat na teden

Priporočamo, da fitnes obiščite vsaj dvakrat do trikrat na teden. Tako boste lažje dosegli želeno težo in jo tudi vzdrževali, redno obiskovanje fitnesa pa bo okrepilo tudi vaš imunski sistem in na splošno izboljšalo kakovost vašega življenja.

Kako do cenejše karte za fitnes ali vodene vadbe?

Zavedamo se, da je lahko nakup fitnes kart in osebnega trenerstva velika investicija, zato lahko s pomočjo aplikacij Šport na klik in Študentska vadba pridete do cenejših obiskov fitnesa, vodenih vadb in mesečnih kart.

Šport na klik je rezervacijski sistem, ki vam preko spletne aplikacije omogoča rezervacijo več kot 1000 različnih športnih, družinskih in adrenalinskih aktivnosti v več kot 200 športnih centrih po Sloveniji. Fitnes, joga, vodene vadbe, bazen, savna in še mnogo več - brez vezave, brez članarine, do 60 % nižje cene, že od 3,9 € dalje!

Študentje pa imajo možnost koriščenja ugodnosti preko rezervacijskega portala Študentska vadba, kjer so vadbe, fitnes, bazeni in drugo na voljo že od 2,5 € naprej.

  • Posamezni obiski
  • Različni paketi obiskov
  • Mesečne karte

Poskrbimo tudi za podjetja!

Vse več podjetji v Sloveniji se zaveda, kako pomembna je promocija zdravja na delovnem mestu za zadovoljne in produktivne zaposlene.

Novo leto prinaša tudi nove poslovne izzive in priložnost, da obrnete nov list.

Pokažite svojim zaposlenim, da vam ni vseeno zadnje in se priključite družini uspešnih slovenskih podjetji, ki že koristijo program Vitalno podjetje.

Vitalno podjetje je najbolj zaželen program promocije zdravja in dobrega počutja za vaše zaposlene. Znižajte stroške bolniških odsotnosti in dvignite zadovoljstvo kolektiva, na drugi strani pa vam pomagamo pripraviti načrt promocije zdravja, ki ni le skladen z zakonom, ampak je prilagojen potrebam vašega podjetja. Zdravi zaposleni so produktivni zaposleni!

Kontaktirajte nas na: info@vitalno-podjetje.si ali 051 339 543, www.vitalno-podjetje.si