Skrivnost Amal Clooney: Zato ima kljub pici, testeninam in prigrizkom božansko postavo (in ni telovadba)

Ja, mogoče je, da je tvoja postava bo-žan-ska tudi, če ješ testenine, kruh in prigrizke, le poznati moraš trik iz članka.

Skrivnost Amal Clooney: Zato ima kljub pici, testeninam in prigrizkom božansko postavo (in ni telovadba) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2022

Kaj je njena skrivnost?

Kot pišejo tuji portali, naj bi se skrivnost njene zavidanja vredne postava skrivala v precej razumljivem ritualu, ki vključuje več raznolikih obrokov dnevno. 

Kar se sploh ne sliši naporno, kajne?

Kate Middleton na Youtube objavila video, ki ima že čez 2 milijona ogledov (HUDO)

Zajtrk:

Svoj dan začne z vnosom res zdravih hranil. Mednje se pogosto umešča juha iz morskih alg s trdo kuhanim jajcem.

Se ti to sliši eksotično? No, nam tudi.

Kosilo:

Za kosilo si navadno privošči to, kar ti - torej kar testenine z bolonjsko omako ali omako z mesnimi kroglicami. Pravi tudi, da je prava mojstrica priprave piščanca z limono, ob njenem kosilu pa se vedno znajde tudi bogata solata iz sezonske zelenjave.

Precej običajno, kajne?

Večerja:

George je pred časom povedal, da je Amal prava mojstrica italijanske kuhinje, tudi priprave pizze. Za večerjo si tako večkrat privoščita doma pripravljeno pizzo mergerito z rukolo, obožuje pa tudi jedi iz Libanona ter japonsko kuhinjo.

Drama se nadaljuje! Meghan in Harry se znova selita (in to je VSE, kar vemo)

Kaj pa prigrizki?

Kokice! Njen 'go-to' prigrizek za trenutke, ko se ji samo nekaj 'lušta' so kokice, ne pozabi pa tudi na dovoljšnje količine vode - Amal je na dan spije približno dva litra. 

Fotografije: Profimedia