Izbrano sadje v kozarcu zdravja

Vroče brazilsko sonce, valujoče sredozemsko morje in tropski vetrič Kostarike ujeti v kozarcu zdravja.

15. 2. 2010 | Promocijsko sporočilo

Vajena hitrega tempa življenja? Ti vsakodnevne obveznosti ne dopuščajo zdravega načina prehranjevanja? Tudi ti nimaš časa, da bi si sveže iztisnjen sok pripravila sama?

V Fructalu so pri razvoju novega izdelka mislili prav nate.

Selection je nov sok iz sveže stisnjenega izbranega sadja, s katerim se bo vsak tvoj dan začel zdravo. Selection je naravni vir vitaminov in mineralov, ki so potrebni za delovanje organizma ob vsakodnevnih naporih in aktivnostih.

Sokovi iz sveže stisnjenega sadja so zdravi in prehransko bogati.

Za zdravje, moč in vitalnost so najboljše hranilne snovi, ki jih dobimo z uživanjem svežega sadja. Sadje, še posebej sadni sokovi vsebujejo veliko energije in hkrati s sladkorji, z organskimi kislinami, vitamini in drugimi sestavinami pomagajo pri čiščenju telesa. V sokovih iz sveže stisnjenega sadja se nahaja zgoščena prehranska in zdravilna moč, predvsem pa vitamini, ki pomagajo imunskemu sistemu pri obrambi pred virusi. So nekaj najboljšega za naše zdravje, saj nas varujejo pred boleznimi, nas prehranjujejo in pomlajujejo.

100% sveže stisnjen sok v treh izbranih okusih

Fructalovi Selection sokovi so stisnjeni iz izbranih sadežev, ki prihajajo iz dežel z idealnimi naravnimi pogoji za njihovo rast. Ananas iz Kostarike, pomaranče iz Brazilije in bele grenivke iz Mediterana.

Vroča pomaranča iz vroče Brazilije

Pomaranča slovi po vitaminu C, vsebuje pa tudi številne druge vitamine skupine B, ki so potrebni za zdravo kožo in lase. Zaradi bogate vsebnosti selena in drugih snovi pa je koristna predvsem za izboljšanje imunskega sistema.

Grenivka iz mediteranske pokrajine Sharon

Bela grenivka je sadež, ki veliko pripomore k zdravju. Grenivke vsebujejo kalij, železo, kalcij in druge minerale. Ena grenivka zadostuje dnevni potrebi po vitaminu C, deluje preventivno in blaži simptome prehladnih obolenj.

Sočni ananas iz tople Kostarike

Ananas je odličen naravni vir vitaminov C, E in B12. Vsebuje veliko biotina, minerale, vlaknine in encime, ki so dobri za prebavila in pomagajo pri vzdrževanju idealne telesne teže.

Sveže stisnjeno sadje v Fructalovih Selection sokovih je najboljši darovalec energije in vitaminov za vse tiste, ki pristno in naravno postavljate na prvo mesto. Sokovi so brez dodanega sladkorja in vode, kar ohranja najboljši okus sadja in njegove hranilne snovi za dobro počutje in premagovanje delovnih obveznosti.

Izberi svoj Selection in ujemi vroče poletje v svoj kozarec!

Več na www.fructal.si.