Imaš tudi ti zakrčen vrat zaradi stresa in sedenja? Poglej, kaj ti lahko pomaga!

Opravljaš nekoliko bolj stresno in večinoma sedeče delo, zaradi česar izkusiš zakrčenost vratu in bolečine v ramenih? Poglej, kaj ti lahko pomaga hitro in učinkovito zdraviti bolečino, da boš lahko kljub napornemu dnevu brez bolečin uživala tudi v vsakodnevnih aktivnostih.

Imaš tudi ti zakrčen vrat zaradi stresa in sedenja? Poglej, kaj ti lahko pomaga! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 7. 2018 | Promocijsko sporočilo

Zaradi sodobnega načina dela, ki pretežno poteka za računalnikom, vedno pogosteje trpimo za bolečinami v vratu, ramenih in hrbtenici. To lahko začne hitro vplivati na kakovost tvojega življenja, zato je dobro, da bolečino čimprej pozdraviš.

Bolečine v hrbtu in vratu so ena od tegob današnjega časa. Dokler o tem tarnajo starejši, si rečemo, da gre pač za leta. Toda to ne drži, saj vedno pogosteje za bolečinami v hrbtu in vratu trpijo tudi mlajše generacije.

Vzrok je preprost – premalo gibanja in preveč (nepravilnega) sedenja.

Ohlapne hrbtne mišice ne povzročajo le slabe drže in estetskih težav. Velik del dneva presedimo, šibke hrbtne mišice ne dajejo dovolj opore hrbtenici, zato povešena ramena stisnejo pljuča in prebavne organe, zaradi česar bolj plitko dihamo (boli nas glava), prebava je počasnejša (zato se redimo!) in nas boli vrat.

Ko imamo veliko dela, zato navadno po več ur skupaj (sključeni) sedimo, kar pa ni slabo samo za našo fizično zdravje ampak tudi mentalno.

Za vsako bolezen rož'ca raste in tudi bolečine v vratu in ramenih lahko enostavno odpraviš.

Rosacta® je namreč tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora z maksimalno koncentracijo naravnega rožmarinovega eteričnega olja, ki z dvojnim delovanjem zdravi bolečine v mišicah.

Rosacta® deluje protibolečinsko in poveča pretok krvi, kar prispeva k hitrejšemu zdravljenju in regeneraciji. Rosacta® je krema s prijetnim vonjem po rožmarinu, hkrati pa se lepo vpije in zato ne pušča mastnih madežev na oblačilih.

Praktični primeri uporabe zdravila Rosacta®:

  • zakrčenost vratu in ramenskega obroča zaradi stresa
  • bolečine v hrbtenici zaradi nepravilne drže na delu (prisilna drža za računalnikom, hoja v visokih petah)
  • lajšanje bolečin v mišicah, kot so bolečine zaradi sedenja
  • boleče in utrujene noge (stoječi položaj na delovnem mestu)
  • bolečine zaradi prekomerne telesne aktivnosti (muskelfiber, utrujene mišice)
  • športne poškodbe (otekline, modrice, zvini, izpahi, nategi)
  • bolečine zaradi pomanjkanja telesne aktivnosti (mišična togost)

Krema Rosacta® je preprosta za uporabo. 2–3 krat dnevno jo nanesi na boleč predel in nežno vtri v kožo.

Rosacta® je na voljo v lekarnah.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Rosacta® je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvo­ra za navedeno področje uporabe, ki temelji izključ­no na podlagi dolgotrajnih izkušenj.

Preberi še: Hoja v visokih petah: Triki, kako si lahko pomagaš pri bolečinah v nogah!