Ideje za premagovanje utrujenosti

Poletje se preveša v jesen, dnevi se vedno bolj krajšajo, tebe pa napada utrujenost – premagaj jo s preprostimi triki!

25. 9. 2009

Vonjave

Ko si na koncu z močmi, boš hitro dvignila razpoloženje s sladkimi vonjavami. Prižgi si dišečo svečko z aromo agrumov.

Glasba za dobro voljo

Zavrti si najljubšo melodijo poletja in brezskrbno zamigaj s telesom. Zaradi glasbene spremljave se boš v hipu počutila polno energije.

Spomini

Da bi pozabila na vsakdanje tegobe, si oglej fotografije z letošnjih počitnic in obujaj spomine na nepozaben dopust. To te bo neverjetno sprostilo.

Barvna terapija

Za dobro voljo se obdaj z živimi barvami, na razpoloženje bosta najbolj poživljajoče vplivali oranžna in rumena barva.

Masaža nog

Izčrpanost preženi z masažo podplatov - z nežnimi pritiski spodbudi delovanje refleksnih točk in na tak način aktiviraj delovanje vseh telesnih organov.

Trenutki samo zate

Deževno vreme naj nate deluje očiščujoče. V času, ko na okensko polico udarjajo debele kapljice, si lahko privoščiš popolno sproščanje telesa in duha.

Poenostavi si dan

Če se zjutraj prebudiš utrujena, si poskusi čim bolj olajšati potek dneva. Vse nujne obveznosti opravi takoj in se v posteljo odpravi prej, da boš lahko že naslednji dan nadoknadila zamujeno.

Dnevnik

Očisti turobne misli tako, da jih zapišeš na list papirja ali v dnevnik 'otožnosti'. S tem, ko boš črne misli dala iz glave, se boš takoj počutila bolje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri