Idéalia, idealna nega za cel dan

Spanec predstavlja tretjino našega življenja. Tako kot celo telo tudi koža spi, prav med spanjem pa se najbolj aktivno obnavlja. Prekratke noči ali slab spanec ovirajo obnavljanje kože, kar vpliva na njeno slabo kakovost, ko se zbudimo. Vichy je odkril, da je poleg ustrezne nočne nege za doseganje idealne kože treba preoblikovati njeno kakovost tudi tekom dneva.

4. 11. 2015

Tako je nastala linija Idéalia za nego kože s prvimi znaki staranja: prvimi gubicami, pomanjkanjem sijaja in neenakomernim tenom. Za idealno 24-urno redno nego kože je Vichy v lekarnah pripravil posebno promocijo: ob nakupu dnevne ali nočne kreme Idéalia vam podarimo 15 ml nege Idéalia, ki dopolnjuje izbrani izdelek.

Koža se spreminja v ciklusu 24 ur: podnevi spodbuja zaščitno funkcijo, ponoči pa se obnavlja, nahrani in odstranjuje strupene snovi, ki se nakopičijo tekom dneva. Slab spanec ali neprespana noč škodljivo vpliva na obnavljanje zaščitne funkcije in vlaženje kože. Pomanjkanje spanja vpliva tudi na sproščanje stresnega hormona kortizola, ki dodatno pospeši staranje kože in povzroči utrujen videz obraza. Prekratke noči in slab spanec puščajo vidne sledi na kakovosti naše kože, ki jih vidimo zjutraj, ko se zbudimo: pust in neenakomeren ten, rdečina, vidni znaki utrujenosti, sledovi blazine na obrazu.

Za idealno kožo, ko se zbudite, tudi če so noči prekratke, je Vichy razvil novo nočno nego Idealia Skin Sleep, ki učinkuje na obnavljanje kože, ki se odvija ponoči, in vam pomaga doseči vidne učinke kot pri krepčilnem spancu. Aktivne sestavine kreme IDEALIA Skin Sleep so bile izbrane zaradi njihove sposobnosti delovanja na celične mehanizme, ki so moteni zaradi težav s spanjem. Kompleks aktivnih sestavin v negi IDEALIA Skin Sleep ciljno deluje na obnovitvene cikluse kože tekom noči: vitamin B3 in obnovitvena olja (podpirajo zaščitno funkcijo), LHA (pospešuje luščenje odmrlih kožnih celic), glicirizinska kislina in hialuronska kislina (diferenciacija in reorganizacija celic) ter kofein, ki pospeši mikrocirkulacijo.

24-urna nega za idealno kakovost kože

Doslej so gube in izguba čvrstosti kože veljali za glavne znake staranja, danes pa se je pojavil nov pokazatelj mladosti: popolna kakovost kože na njeni površini. Ta ideal pa ni povezan samo z manjšim številom gub, ampak tudi z lepo, enakomerno in homogeno kožo brez madežev in rdečine ... s kožo, ki ima gladko in nežno teksturo ter izžareva zdravje.

S pomočjo dnevne nege Idealia z aktivno sestavino kombušo, ki preoblikuje kakovost kože (površina kože, enakomeren ten, gube), idealna koža niso več sanje. Kombuša, vsestransko aktiven čajni koncentrat, je že stoletja znana v farmakopeji po svojih zdravilnih, antioksidativnih in krepčilnih lastnostih. Vichy je dokazal njeno edinstveno delovanje na vse pokazatelje idealne kože: gladko površino kože, enakomeren ten in zmanjšanje gub. Kombuša deluje na različne sloje, od površinskih pa vse do globljih plasti kože, in učinkuje na pigmentno in kapilarno homogenost, mikrorelief in gube, da je površina kože videti popolna – idealna.

Idealna priložnost v lekarnah

Ob nakupu dnevne kreme Idéalia vam Vichy podari 15 ml kreme Idealia Skin Sleep, ob nakupu kreme Idealia Skin Sleep pa vam Vichy podari 15 ml dnevne kreme. Omogočite svoji koži 24 ur idealne kože brez nepravilnosti. Ponudba traja do izteka zalog promocijskega pakiranja.

Za nasvet in dodatne informacije o liniji izdelkov Idealia in promociji povprašajte svojega farmacevta ali nas obiščite na spletni strani www.vichy.si.