Hitreje in udobneje do intimnega zdravja

Glivična okužba nožnice je zelo pogosta nadloga, saj jo dobijo kar tri od štirih žensk vsaj enkrat v življenju, veliko pa jih zaradi nje trpi. Povzroča jo glivica kandida, ki se nahaja v nožnici. Če imamo dober imunski sistem, nam ne povzroča težav.

3. 9. 2015 | Promocijsko sporočilo

V primeru slabšega imunskega sistema se kislo-bazično ravnovesje nožnične sluznice poruši in pride do glivične okužbe nožnice.

Lahko se pojavi pekoč občutek nožnice in belkast nožnični izcedek. Pri večini žensk se pojavi tudi srbenje. Pomembno pa je, da okužbo zdravimo tudi notranje, saj se le tako znaki ne bodo ponovili. Čeprav so ti znaki zelo moteči, jih lahko hitro in zlahka odpravimo.

Izdelki družine Canesten nam v boju z glivicami pomagajo že več kot 40 let. Od lanskega leta je na voljo Canesten 1 set – mehka vaginalna kapsula za zdravljenje glivičnih okužb nožnice in krema za zdravljenje okužb zunanjih spolovil. 

Prednosti mehke vaginalne kapsule

ovula Mehka vaginalna kapsula ima številne prednosti: omogoča lažjo in prijetnejšo uporabo, v telesu se hitro razgradi, njen učinek pa traja kar tri dni. Za ozdravitev akutnih oblik glivične vaginalne okužbe zadostuje že ena sama mehka kapsula. Več na www.canesten.si

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.