Gliding: Drsalna vadba se vrača

V preteklosti popularno slide aerobiko zdaj nadomešča nov način vadbe z diski.

11. 10. 2010

Vadba z Gliding diski je pri nas novost. Gre za vadbo s posebnimi diski, ki drsijo po tleh in omogočajo tekoče gibanje v vse smeri. Prednost Gliding vadbe je združitev vaj za oblikovanje, krepitev, vzdržljivost, ravnotežje in gibljivost telesa, ki skupaj zagotavljajo odlično telesno pripravljenost.

Aktivno in nikoli dolgočasno

Pri tekočem in nežnem prehajanju iz položaja v položaj so mišice ves čas aktivno vključene v gibanje. Z uporabo diskov je mogoče vsako preprosto vajo otežiti, dolgočasne vaje pa lahko postanejo veliko zanimivejše, saj v končni položaj ne stopiš ali odskočiš, ampak se zadrsaš.

Kjerkoli in kadarkoli

Gliding diski (dvema bralkama podarjamo par diskov s predstavitveno zgoščenko!) so vadbeni pripomoček, s katerim lahko vadiš povsod – v telovadnici, doma ali v naravi ne glede na letni čas. Razveseljivo pa je, da Gliding vadbo to sezono uvajajo tudi športni centri po Sloveniji – povprašaj v svojem!

Metka Pravst

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri