Fructal Natura 100 % BIO granatno jabolko

Novo iz Fructala - Fructal Natura 100% BIO sok iz granatnega jabolka.

15. 4. 2014 | Promocijsko sporočilo

Granatno jabolko – simbol dobrega

Granatno jabolko je okusen in sočen sadež mamljive živo rdeče barve. V Perziji in Grčiji ga gojijo že od starodavnih časov, pri nas pa se je uveljavil šele v prejšnjem stoletju. Zaradi izjemnega okusa, eksotičnega videza in številnih pozitivnih lastnosti ga vse pogosteje uporabljamo pri pripravi različnih jedi in pijač: smutijev, solat, sladic, džemov, sirupov, sadnih sokov in celo alkoholnih pijač, npr. martinija in vina.

V različnih državah po svetu ima granatno jabolko mnoge simbolne pomene: ljubezen, plodnost, izobilje, blaginjo, ambicijo in celo nepremagljivost. Ponekod verjamejo, da prinaša srečo. V krščanstvu je simbol Kristusovega trpljenja in vstajenja. Nekateri zgodovinarji so prepričani, da je prav granatno jabolko tisti prepovedani sadež, ki je premamil Evo v rajskem vrtu.

100-odstotno BIO iz ekološke pridelave

Tako kot druga BIO sokova iz linije Fructal Natura 100 % BIO je tudi izdelan iz najkakovostnejših, ekološko pridelanih surovin po načelu ekološkega kmetovanja v sožitju z naravo in zagotavljanju ravnovesja v sistemu "tla-rastline-živali-človek". Za popoln užitek smo granatnemu jabolku primešali še jabolka, črni ribez in grozdje, ki skupaj vzpostavijo novo harmonijo okusa.

Za pripravo soka Fructal Natura 100 % BIO granatno jabolko uporabljamo izključno izbrane naravne sestavine in ne dodajamo sladkorja. Tako kot 100-odstotna sokova BIO jabolko in BIO borovnica, nosi tudi sok granatnega jabolka ekološki certifikat, ki potrjuje skladnost pridelave, predelave, pakiranja, skladiščenja in transporta ekoloških pridelkov in živil z njihovimi strogimi standardi.

Več o izdelkih Fructal Natura na: http://fructal-natura.si/