Drugačna vadba - vadba v zelenem Tivoliju!

Vadbo v zelenem Tivoliju, kjer namesto klime hladijo drevesa in kjer ne boš le migala, preizkusi tudi ti.

14. 7. 2012

Zakaj?

Ker boš vadila na svežem zraku, brez dodatnih stroš­kov, pod nadzorom najboljših športnih strokovnjakov, lahko tudi s kondicijskim trenerjem Dejana Zavca Boštjanom Jakšetom, ker je vadba zelo raznovrstna in zdrava za vsak življenjski slog ter te mimogrede pripelje do rezultata, ki si ga želiš.

Za koga?

Zate, če pokaš od kondicije in energije, a bi rada svoje vaje nadgradila, in zate, ki se bojiš, da kakšnih vaj ne izvajaš pravilno in si se med športom že poškodovala, pa tudi zate, ki ti bolj od vadbe diši sladoledna kupa – si za minus tri kepice maščobe in plus tri kepice sladke samozavesti?

Celostni pristop

Ker ni vse odvisno le od tega, koliko in kako migaš (boš pa dobila popolne informacije o tem, kakšna vadba je najprimernejša zate), boš deležna tudi nasvetov o prehrani, zadostnem vnosu tekočin, regeneraciji in počitku.

Prijavi se na slimmer.fit.camp@gmail.com, kjer lahko dobiš vse odgovore na vprašan­ja o vadbi in prehrani, pisani na tvojo kožo.

Besedilo: Petra Arula, fotografije: shutterstock, ARHIV proizvajalcev

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri