Dr. Splet odgovori na vsa tvoja vprašanja

Ko se znajdeš v zagati, ko te muči tesnoba, ko te pusti zdravje na cedilu ... Kadarkoli in kjerkoli ti je poleg urgence in sočutnega prijateljičinega ušesa na voljo samo še dr. Splet.

Dr. Splet odgovori na vsa tvoja vprašanja (foto: Shutterstock) Shutterstock
3. 8. 2012

1. Jaz sem v redu

Deliti svojo izkušnjo z drugimi ne pomeni samo osvoboditve od svojih bremen, ampak tudi soustvarjati drugačen svet. Vsaj tako piše na strani psihološkega foruma Jaz sem v redu in se pravzaprav sliši zelo v redu. Spletna stran je namenjena izmenjavi izkušenj vseh, ki se soočajo s psihološkimi težavami, stiskami in zasvojenostmi. Ker včasih pogovor s prijateljicami in družino preprosto ni dovolj ...

2. Zdravniški nasvet

Ni da ni: tu najdeš strokovne članke, nasvete in novice z vseh področij medicine, slovar medicinskih izrazov, lekcije iz anatomije, skrivnosti prve pomoči, informacije o skupinah za samopomoč in forume, na katerih lahko izmenjaš svoje izkušnje in dobiš zastonj zdravniški nasvet. Čakalne vrste so minimalne.

3. Za zdravje 

Ker za tvoje zdravje ni vseeno, kako živiš, kaj daješ v usta, kaj na kožo in kaj vdihavaš, ti priporočamo branje in nato ponovno branje dela neodvisnih novinarjev portala Za zdravje. Odprl se ti bo čisto nov pogled na stare 'resnice' in dogme. Splača se.

4. Ne boj se

Te muči tesnoba? Občasno celo napadi panike? Depresija? So ti diagnosticirali bipolarno motnjo? Nobenega razloga ni, da bi se kar vdala in živela na pol. Društvo DAM in njihov forum sta lahko prvi korak do tvoje svobode in lažjega dihanja. Če potrebuješ pogovor ...

5. Pozitivke

Najboljše zdravilo na svetu je pozitivna energija, zgornji portal pa je pravi koncentrat vsega dobrega in lepega. Tu lahko spregovoriš o alternativni medicini, odnosih in ljubezni, zdravi hrani, kozmetiki, ekologiji in drobnih skrivnostih za bolj kakovostno življenje.

6. Bibaleze

Tu izveš marsikaj presenetljivega o zanositvi, nosečnosti, porodu, otroških boleznih in vzgoji malega marsovčka ter partnerstvu, obenem pa klepetaš s sebi podobnimi. Stran je opremljena tudi s poučnimi videoposnetki, da te nič ne bo ujelo nepripravljeno.

7. Cosmo zdravje

Zadnja, a ne najmanj zanimiva spletna zdravstvena knjižnica te čaka na tebi že zelo domačem naslovu. Bralne značke ne boš dobila, več idej za boljše zdravje pa zagotovo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri