Znaš poskrbeti za zdrave zobe in sijoč nasmeh?

Zdravje naših zob in dlesni se ne odraža zgolj v lepem nasmehu, saj vpliva tudi na naše splošno zdravstveno stanje. Zobje so odličen pokazatelj našega načina življenja, saj se na njih odražajo tako dobre kot slabe navade oz. razvade. Z ustrezno zobno higieno in izborom kakovostnih pripomočkov lahko poskrbiš za zdrave, močne in sijoče zobe danes in vsak dan naprej. Želiš osvojiti električno zobno ščetko Philips Sonicare DiamondClean? Poteguj se v nagradni igri!

18. 11. 2015 | Promocijsko sporočilo

Z ustrezno ščetko do zdravih in močnih zob

Zobno ščetko uporabljamo za odstranjevanje mehkih zobnih oblog. Za odstranjevanje mehke stvari tako ne potrebujemo trdega pripomočka. Če hočemo razdreti strukturo mehkih zobnih oblog in podreti življenjski prostor mikroorganizmov, moramo uporabiti ščetke z gosto vstavljenimi finimi, tankimi ščetinami. Več tisoč jih je, bolj tanke bodo in zato tudi bolj učinkovite pri odstranjevanju zobnih oblog. Take ščetine lažje sežejo v vse skrite kotičke, hkrati pa z njimi med ščetkanjem ne poškodujemo zob in dlesni. Ko se odločate za električno ščetko še vedno velja, da morajo biti njene ščetine nežne do zob in dlesni, gibanje ščetke pa kar se da hitro.

Sonična tehnologija je edinstvena in drugačna od ostalih električnih ščetk, saj zagotavlja kar 31.000 vibracij na minuto oz. v eni minuti kar 31.000-krat potegne gor in dol po tvojih zobeh. Pomisli, koliko gibov med ščetkanjem uspeš narediti sama? Prav zaradi vrhunske tehnologije velja za najbolj priporočeno med zobnimi strokovnjaki po vsem svetu.

Zobna ščetka z vibracijami spreminja zobno pasto v s kisikom bogato peno in jo z močnim tokom usmerja v prostore med in za zobmi ter ob robove dlesni, kjer se nahaja največ bakterij in tako kar do 7-krat bolj učinkovito kot klasična ščetka odstranjuje biofilm oz. plak tudi s težko dostopnih mest. Z nežnim masiranjem dlesni pa ščetka tudi stimulira prekrvavitev.

Zakaj izbrati električno zobno ščetko?

Sonicare DiamondClean z edinstveno sonično tehnologijo dokazano učinkovito skrbi za naše zdrave zobe in dlesni, z elegantnim nagrajenim dizajnom pa lahko odslej tudi pri ščetkanju izražamo svoj edinstven stil. Že po prvem ščetkanju občutimo razliko - verjetno prvič po dolgem času zaznamo, kako je imeti zares čiste zobe. Pravilno in temeljito ščetkanje nam že po enem tednu uspešno blaži ali reši težave z dlesnimi, seveda pod pogojem, da čiščenje izvajamo pravilno in temeljito, obenem pa tudi posvetli morebitne obarvane zobe.

Preveri, ali znaš pravilno ščetkati svoje zobe in kako lahko sama že danes poskrbiš za ustrezno zobno higieno.

Več na:

philips.si/sonicare/izkusnja

facebook.com/philips.slovenija