Coca-Cola 35 tekačem omogoča startnino za Nočno 10ko

Projekt Moja olimpijska norma je aprila s šestimi regionalnimi dogodki po Sloveniji združil več kot 500 športnih navdušencev, nekateri pa so svojo telesno pripravljenost sporočili kar prek mobilne aplikacije. Coca-Cola v Sloveniji je kot partnerica projekta, ki ga letos že drugo leto zapored organizira Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez, izmed vseh tekačev izžrebala 35 srečnežev. Ti si lahko z osvojitvijo olimpijske norme priborijo startnino za tekaško preizkušnjo Nočna 10ka.

Coca-Cola 35 tekačem omogoča startnino za Nočno 10ko (foto: Aleš Fevžer) Aleš Fevžer
23. 5. 2017 | Promocijsko sporočilo

Projekt Moja olimpijska norma vsakomur omogoča, da izboljša svojo telesno pripravljenost in na lastni koži izkusi, kako se počutijo olimpijski junaki. Za dva meseca, med aprilom in junijem, so udeleženci obuli čevlje vrhunskih športnikov in trenirajo s podporo priznanih športnih strokovnjakov.

Tudi 35 tekačev, ki jih je izžrebala Coca-Cola, se sedaj intenzivno pripravlja na zaključni dogodek, ki bo 18. junija v Ljubljani.Vsi tekači iz petintrideseterice, ki bodo dosegli ali presegli svojo olimpijsko normo, bodo za nagrado prejeli brezplačno udeležbo na dogodku Nočna 10ka, katerega generalni sponzor je Coca-Cola in bo 8. julija potekal na Bledu.

Partnerstvo na Moji olimpijski normi predstavlja nadgradnjo dvoletnega projekta Pospeši ritem, ki ga je v sodelovanju s strokovnjaki organizirala Coca-Cola v Sloveniji. Projekta Moja olimpijska norma in Nočna 10ka sta del številnih aktivnosti, ki jih Coca-Cola v Sloveniji pod okriljem pobude #Vednopodpiraj in štiriletnega partnerstva z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez načrtuje v obdobju do zimskih olimpijskih iger Pjongčang 2018.

Več na mojanorma.olympic.si in www.coca-cola.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri