Čaj za lepoto

Si vedela, da nas žeja začne mučiti šele, ko je naše telo že dehidrirano, in da se že ob najmanjšem primanjkljaju tekočine težje zberemo?

Čaj za lepoto (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
2. 9. 2010 | Promocijsko sporočilo

Redno pitje tekočine poveča zbranost, krepi odpornost proti boleznim, pripomore k večji psihični in telesni kondiciji, boljšemu videzu in lepši koži. Na dan pa moramo spiti čim več tekočine – najbolje takšne, ki nam s pitjem zagotavlja tudi druge pomembne snovi.

Voda in čaj!

Rauchova Nativa združuje pijači, ki sta že od nekdaj najbolj priljubljeni.

Voda in čaj s svojimi naravnimi sestavinami blagodejno vplivata na dušo in telo, saj vsebujeta številne naravne učinkovine, ki so potrebne za normalno delovanje telesa.

Linija Nativa vsebuje izdelke, ki s kombinacijami različnih sestavin poskrbijo za dobro počutje ob različnih priložnostih, prav tako pa imajo izvrsten okus. Zaradi vseh vitaminov in mineralov, ki jih pijače Nativa vsebujejo, so odlična spremljava k vsem športnim dejavnosti.

Že v samo eni uri vadbe telo izgubi velike količine tekočine in mineralov, ki jih z Nativo z lahkoto nadomestimo. Snovi v Nativinih pijačah nam pomagajo tudi pri sproščanju in zmanjševanju stresa, s čimer preprečujem nastanek številnih bolezni, ki so povezane s stresom ter staranje kože.

Številna priznanja

Dokaz, da so pijače Nativa med najboljšimi na slovenskem trgu so tudi številna priznanja, ki so jih prejle na Pomurskem sejmu Agra.

Najpomembnejšo med njimi je prejel Zeleni čaj Nativa, ki je prejel veliko zlato medaljo. Priznanja pa so prejeli tudi Nativa Tea & Water zeleni čaj - breskev, Nativa beli čaj liči, Nativa Tea & Water beli čaj - yuzu citrus, Nativa Tea & Water jasminov čaj - marakuja, Nativa Tea & Water zeliščni čaj - limonina trava ter Nativa rdeči čaj marakuja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri