Brezplačno kurjenje kalorij

V Studiu za rekreacijo in razvedrilo Fit & Fun bo v naslednjih tednih vsak torek ob 20.30 uri potekala brezplačna vadba Nike Rockstar Workout Bollywood. Si upaš poskusiti?

4. 12. 2006

V ritmu glasbe in pod vodstvom profesionalne učiteljice Katarine Maček boš lahko v naslednjih tednih uživala v koreografiji enega najboljših plesnih koreografov na svetu –Jamieja Kinga, ki je za Nike pripravil nove gibe in s tem dokazal, da je ples lahko šport in umetnost hkrati.

Kaj je Nike Rockstar Workout Bollywood?

Jamie King je osnovo za vadbo našel v indijski filmski industriji, ki je neformalno poimenovana tudi Bollywood. Ključna elementa bolivudskih filmov sta ples in glasba. V starejših filmih lahko občudujemo klasične indijske plese, v sodobnih filmih pa prevladujejo njihove mešanice z zahodnimi plesnimi gibi. Zanimivo mešanje vzhodnih in zahodnih plesnih ter glasbenih stilov je ustvarilo nov glasbeni žanr – Bollyhood, ki je že pridobil številne oboževalce po svetu.

Jamie King je združil magijo indijskih plesnih gibov iz preteklosti, svoj edinstven atletski slog, hip-hop in še nekatere druge zahodne plesne sloge.

Kdaj na brezplačno vadbo?

V vadbi Nike Rockstar Bollywood lahko ob najsodobnejših bobnečih urbanih ritmih uživaš v edinstveni koreografiji z elementi indijskih plesov in z atletskimi gibi krepiš mišice trupa in nog. Med zabavo boš lahko brezplačno kurila kalorije:

  • 5. decembra
  • 12. decembra
  • 19. decembra
  • 9. januarja

Za neučakane

Nove indijsko navdahnjene plesne gibe lahko vadiš tudi doma, saj nekatere plesne koreografije lahko najdeš na spletni strani www.nikewomen.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri