Bi se rada počutila dobro (in spravila k miganju?) TO je spletna platforma ZATE!

So tvoje novoletne zaobljube splavale po vodi, od načrtovane vsakodnevne fizične aktivnosti pa je še najboljši približek sprehod od pisarne do kavomata? Je tvojo športno rutino morda prekinila epidemija koronavirusa, doma pa se, namesto z utežmi in žogo, ukvarjaš z nešteto drugimi stvarmi? 

Bi se rada počutila dobro (in spravila k miganju?) TO je spletna platforma ZATE! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 2. 2021 | Promocijsko sporočilo

Mercatorjeva M SOSESKA, spletna platforma z živimi video vsebinami, je na www.msoseska.tv poskrbela za vse, ki ste željne gibanja in dobrega počutja.

»Ker je obveznosti veliko, urniki pa pogosto (pre)natrpani, je pomembno, da začnemo s kratkimi, a učinkovitimi vajami. Predvsem zato, da ponovno ujamemo ritem oz. telo počasi privadimo na delo,« je poudarila Sara Tatalovič, voditeljica oddaje Nazaj v formo s Saro. Prav vsak lahko obrne nov list in se poda v neznano – v svet pozitivne energije, dobrih navad in umirjenosti.

»Redna vadba bo namreč poskrbela za vse, tako za bolj čvrsto telo in mišice, kot tudi za dobro psihofizično počutje,« je dodala Sara, ki ideje črpa iz osebnih treningov, kjer preizkuša nove kombinacije vaj, s katerimi doseže maksimalno učinkovitost na raznolik način. Njene najljubše so najzahtevnejše, ki običajno zajemajo mišice celega telesa. Vendar, brez skrbi – vsaka epizoda se namreč vsebinsko razlikuje in ima svoje prednosti; vsaka oddaja je prilagojena posameznim delom telesa in mišicam, ki jih želiš okrepiti.

Vstopi v razgibano ulico M SOSESKE; v ulico, kjer se kilogrami stopijo, samozavest in energičnost pa krepita.

Vstopi na www.msoseska.tv in se prepusti najboljši zabavi – telo ti bo hvaležno. Vsebine »mesta« so na ogled tudi na ostalih Mercatorjevih družbenih omrežjih, in sicer na Facebooku, YouTubu, Instagramu, TikToku in Pinterestu.

Foto: Profimedia, promocijsko gradivo