Zdravje Promocijsko sporočilo

Bi rada migala, pa ne veš, kako se lotiti vadbe? Našle smo FIT aplikacijo, ki ima VSE, kar potrebuješ

12. 1. 2023
Bi rada migala, pa ne veš, kako se lotiti vadbe? Našle smo FIT aplikacijo, ki ima VSE, kar potrebuješ (foto: Osebni arhiv/Promocijsko gradivo)
Osebni arhiv/Promocijsko gradivo

In kar je najboljše, vadbo lahko izvajaš kar doma brez pripomočkov! 🤩

Si želiš zdrav videz in zapeljivo telo, pa ti tvoj tempo življenja ne dopušča obiska fitnesa, vodenih vadb oziroma katere druge oblike športne aktivnosti?

To je fit aplikacija, ki ti bo 'rešila rit' (beri: jo oblikovala 😉)!

Aplikacija Extreme Training® je fit aplikacija, namenjena ženskam, program pa je sestavljen tako, da v najkrajšem možnem času zagotavlja najboljši možni rezultat. Sliši se sanjsko, kajne? Saj tudi je. 😍

Za tvojimi že kmalu uresničenimi sanjami pa stoji Vida Macura Maglica, licencirana kondicijska trenerka in kreatorka patentirane vadbe Extreme Training®.

Kaj sploh je aplikacija Extreme Training®?

Fit aplikacija, ki je v celoti plod Slovencev in ti nudi celostno podporo pri preoblikovanju telesa – s premišljeno zastavljenimi treningi, zdravimi recepti in nepogrešljivimi nasveti.

Zakaj je aplikacija Extreme Training® drugačna od drugih?

Aplikacija Extreme Training® ni le še ena izmed mnogih vadbenih aplikacij, ki v zadnjih letih tudi pri nas postajajo vedno bolj priljubljene.

Leta 2020 je namreč takoj po globalnem lansiranju zasedla 1. mesto na svetu po inovativnosti med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes. Že leto kasneje je ekipa Extreme Training® z aplikacijo zasedla 6. mesto na svetu po številu uporabnic.

Uspeh za uspehom na svetovni ravni je botroval k temu, da so njeno kreatorko Vido kot eno izmed 10 najboljših trenerjev na svetu in edino predstavnico Evrope povabili k vodenju treninga na glavnem odru največjega športnega sejma na svetu – Dubai Active Industry – v Dubaj, kjer je nato na željo organizatorjev odvodila ne le enega, ampak dva!

Pridruži se TUKAJ in pridobi 7-dnevni dostop do aplikacije Extreme Training® popolnoma brezplačno.

S članstvom prejmeš:

  • več kot 100 različnih programov treninga z različnimi težavnostnimi stopnjami (torej več kot 1.600 različnih vaj);
  • 1.825 različnih predlogov zdravih jedi z recepti in preračunanim energijskim vnosom;
  • Vidino 24-urno podporo;
  • spremljanje tvojega osebnega napredka, in sicer koliko treningov si naredila, koliko energije si porabila, koliko različnih vaj si opravila in koliko ur si trenirala – aplikacija Extreme Training® vse navedeno spremlja na tedenski, mesečni in letni ravni;
  • Vidino podporo med celotnim treningom in vodenje skozi celoten proces vadbe.

"Zagotavljam ti vidne rezultate že po dveh tednih treningov (trikrat na teden po eno uro), in to brez diet. Do sanjske postave sem pomagala že več kot 15.000 ženskam – dovoli mi, da tudi tebi," obljublja Vida.

Za izvajanje Extreme training® programov v aplikaciji ne potrebuješ nikakršnih pripomočkov, le vodo in brisačko.

Veselo miganje ti želimo! 💪

Fotografije: Osebni arhiv/Promocijsko gradivo