Ajurvedska prehrana

Kuhanje po načelih ajurvede - tradicionalne indijske modrosti – lahko vnese v tvoje življenje več življenjske moči, zadovoljstva in radosti. Te zanima, kako? Obišči predavanje s pokušino jedi.

11. 2. 2010

Danes ob 18. uri bo v Slovenskem etnografskem muzeju potekalo predavanje Ajurvedska prehrana in naš vsakdan, ki ga pripravlja Mojca Račič Simončič. Avtorica se že več kot 30 let ukvarja z jogo, kuhanja pa se je učila pri mednarodno priznani nutricionistki Koushani Desai.

Pokušina

Poleg tega, da boš izvedela, kako pripraviti ustvarjalne in poceni jedi za dobro počutje, povrnitev zdravja, mentalno in duhovno prečiščenost ter izgubo odvečnih kilogramov, boš lahko po predavanju jedi tudi preizkusila.

Vstop je prost!

Zaželena je prijava na sankalpa.slo@gmail.com.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri