6 situacij, ki ti bodo znane, če se bojiš mikrobov

Se že veseliš prave zime, ko bodo tvoje osemnajstkrat na dan umite roke razpokane do krvi?

Dober dan, šef! (foto: profimedia) profimedia
26. 11. 2014

1. Ne zaupaš ljudem, ki se ne tuširajo vsak dan

Gledaš jih z nekim začudenim odporom. In razmišljaš, kako je pravzaprav videti njihovo jutro. Zbudijo se in ... potem se ne stuširajo. Nato gredo in počno stvari - nestruširani. Le kakšen mora biti njihov svet? In ob vseh teh mislih potem nenadoma nujno potrebuješ še en tuš. 

2. Javni prevoz je tvoja največja nočna mora

Ljudje se neprestano drgnejo ob tebe, tebi pa gre po glavi le to, da si ta plašč ravnokar dobila nazaj iz čistilnice in bo zdaj že prvi dan poln ameb umazanih neznancev. Ker zdaj, ko veš, da obstajajo ljudje, ki se zjutraj ne stuširajo, preden gredo po opravkih, se vsak avtobus, vlak ali pa polno dvigalo zdi, kot pekel na Zemlji. 

3. Ko nekdo kihne blizu tebe, doživiš manjši živčni zlom

Svinja ogabna neotesana, zakaj se nisi obrnil stran in si usta in nos zakril z roko? Zakaj? Zakaj? ZAKAJ? Še bolje, ostani doma, če si kužen! Kje je moja steklenička z dezinfekcijskim sredstvom?

4. V javnem bazenu se bila nazadnje v 4. razredu osnovne šole

In še takrat le zato, ker so te prisilili. Danes, ko si odrasla, lahko vsakomur poveš, da so zate bazeni v bistvu le ogromne luknje, napolnjene z urinom. In zato se jim zavestno izogibaš, ker ne razumeš, zakaj bi se kdorkoli hotel namakati v gigantski kadi z desetinami drugih ljudi.

5. S seboj vedno nosiš sredstvo za razkuževanje rok

Po tvojem mnenju se je sodobna civilizacija razvila šele, ko se je začelo množično prodajati sredstva za razkuževanje rok. Seveda imaš enega vedno s seboj (drugi je doma ob tipkovnici, tretji v službi ob tipkovnici in četrti v avtomobilu). V bistvu bi verjetno prej pozabila doma denarnico, kot pa tole prozorno tekočino, ki te varuje pred vso nesnago sveta.

6. Spontano prenočevanje ti je tuj koncept

"Hej, zakaj ne ostaneš pri meni do jutra," vpraša čedni fant, s katerim si po tretjem zmenku končala v njegovem stanovanju. Ti se le rahlo nasmehneš, ko se ti v mislih zavrtijo vsi možni odgovori: "Zakaj ne? Ti povem zakaj ne? Ker nimam zobne ščetke. Ker te ne poznam dovolj dobro, da bi se tuširala v tvojem tušu, kjer verjetno nisi očistil dlak iz odtoka. In ker ne vem, kdaj si nazadnje preoblekel posteljo." Na koncu rečeš le: "Morda drugič."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri