5 tehnik za več smeha po receptu Lucije Ćirović

Ne le, da se po smehu počutiš odlično in da pri njem aktiviraš ogromno mišic – smeh je že pregovorno odgovoren za polovico tvojega zdravja. Zakaj se torej ne bi danes še malo večkrat nasmejala?

5 tehnik za več smeha po receptu Lucije Ćirović (foto: Gregor Zalokar promocija) Gregor Zalokar promocija
19. 11. 2014

Pomaga ti lahko spodnjih nekaj tehnik po priporočilu stand-up komičarke Lucija Ćirović, ki konec novembra pripravlja stand-up delavnico, kot gost pa se ji bo pridružil tudi legendarni Vid Valič.

5 top tehnik smeha

1. Žgečkanje. povsod. tudi v javnosti. Slabosti: potrebuješ pomočnika.

2. Pačenje. Izvajaj grimase, steguj jezik, kaži osle na najmanj pričakovanih mestih. Slabosti: kazni, kot so hausarest ali en teden brez televizije, če ste še otrok.

3. S partnerjem se glejta v oči, kdor se prvi zasmeji ... dobi pol zdravja. Slabosti: če sta oba hipnotizerja, se igra nikoli ne konča

4. Ugasni zvok na televiziji in sinhroniziraj nastopajoče s popolnimi bedastočami. Slabosti: politični govori ne izgubijo pomena.

5. Deli smeh. Postani komik in pridi na stand-up delavnico Dramske šole Barice Blenkuš. Slabosti: so lahko tvoj najboljši material. :)

Tvoj jesenski izziv!

Vabimo te, da se Luciji Ćirović in njenemu gostu Vidu Valiču pridružiš na delavnici stand-up komedije in se naučiš nasmejati ljudi okoli sebe. Če iščeš jesenski izziv, je delavnica zagotovo prava stvar zate!

KDO: Lucija Ćirović, Vid Valić in 12 udeležencev, bodočih stand-up mojstrov in mojstric.

KDAJ: 29. in 30. november 2014 od 10.00 do 14.00.

KJE: V prostorih DŠBB; Rozmanova 12, 1000 Ljubljana.

KAKO: Prijava na info@dsbb.si ali 051 304 351, več informacij pa najdeš TUKAJ.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri