5 nasvetov za premagovanje stresa

Če te kljub upoštevanju spodnjih nasvetov stres preveč pretresa in povzroča občutke tesnobe, posezi po prehranskem dopolnilu Oenobiol destressant, ki uravnava količino kortizola in tako povečuje odpornost proti stresu, umirja, poveča koncentracijo in spomin ter izboljša spanec.

12. 11. 2010

1. Nauči se učinkoviteje upravljati s časom. Naredi seznam prioritet in najprej opravi pomembnejše naloge. Ne odlašaj z neprijetnimi nalogami, saj izogibanje povzroča stres!

2. Začni živeti zdravo – jej zdravo, dovolj spi in redno telovadi – fizična aktivnost in sproščanje (dihalne vaje, masaže, različne terapije) odpravijo spremembe, ki se zaradi stresa pojavijo v telesu.

3. Spoznaj svoje zmožnosti in ne zadaj si preveč. Nauči se učinkovito prenesti naloge in reči ne tako, da ne boš pri tem nikogar razburila ali užalila.

4. Ugotovi, kaj ti povzroča stres, ter spremeni miselnost in vedenje, da boš zmanjšala stres.

5. Izogibaj se nepotrebnim konfliktom in skušaj najti rešitev, ki bo ugodna za obe strani. Ugotovi pravi razlog za težave in se z njim spopadi.

Petra Arula

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri