13-ka za bogato življenje

Trinajst nasvetov, zaradi katerih bo tvoje življenje bolj polno, zadovoljno in zdravo.

16. 12. 2009

Nasvet št. 1:

Dan začni z bogatim zajtrkom, ki te bo napolnil z energijo.

Nasvet št. 2:

Najboljši način za sproščanje napetosti je nekajminutna vadba – za odpravo stresa bo zadostoval že kratek sprehod.

Nasvet št. 3:

Poskrbi za dovolj spanca, kajti od slednjega je odvisna moč tvojega imunskega sistema.

Nasvet št. 4:

Če si se odločila izboljšati prehranjevalne navade, pomagaj še najboljši prijateljici – skupaj vama bo zagotovo uspelo.

Nasvet št. 5:

Zmerna vadba pomaga pri proizvodnji endorfinov – hormoni sreče bodo tako preplavili tvoje telo, ne da bi se za to posebej trudila.

Nasvet št. 6:

Sprijazni se z obliko svojega telesa in ga sprejmi takšnega, kot je. Bolj kot na hujšanje se osredotoči na dobro počutje.

Nasvet št. 7:

Za prehranjevanje si vsak dan vzemi čas. Zajtrk, kosilo in večerjo vedno pojej v miru, tako da sedeš in se sprostiš. Pri hitrem prehranjevanju boš v telo vnesla veliko več kalorij, pa še sitosti ne boš občutila, ker bodo tvoji možgani zaposleni z obdelovanjem drugih dražljajev.

Nasvet št. 8:

V fitnes centru, kamor zahajaš, poišči prijatelje. Ljudje, ki živijo zdravo, ti bodo lahko v navdih in zagotovo ti bo druženje z njimi dalo nov zagon za doseganje tvojih ciljev.

Nasvet št. 9:

Poravnaj svojo držo in v trenutku boš videti bolj samozavestna in zadovoljna s svojim življenjem – verjemi, da se boš tudi počutila tako!

Nasvet št. 10:

Da te ne bi premamile sladke dobrote, jih hrani na najvišjih policah kuhinjskih omaric. Sladko razvajanje si privošči le ob posebnih priložnostih.

Nasvet št. 11:

Na poti do cilja se vsakemu človeku kdaj pa kdaj zalomi, zato ne bodi prestroga do sebe in si dovoli občasne spodrsljaje – iz njih se nauči kaj koristnega in pojdi naprej.

Nasvet št. 12:

Namesto, da se ves čas pritožuješ, kako ti je težko, vzemi življenje in vse, kar ti prinaša, kot izziv – boš videla, kako lažje se boš spopadla z vsem, kar te bo čakalo na življenjski poti.

Nasvet št. 13:

Za vsak dosežen cilj se nagradi z evrom – kovančke zbiraj v posebnem zbiralniku in si enkrat na tri mesece privošči nekaj zase. Bolj boš uspešna pri izpolnjevanju zadanih nalog, bolj razkošno se boš lahko razvajala.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri