VIDEO: Justin navdušuje z zvezdniškim spotom za novo pesem Can’t stop the feeling

Devetkratni grammyjev in štirikratni emmyjev nagrajenec Justin Timberlake predstavlja novo pesem Can't stop the feeling, ki je že dobila svojo video podobo. Z njo pa bo zvezdnik celo nastopil na finalnem večeru letošnjega izbora pesmi za Evrovizijo!

VIDEO: Justin navdušuje z zvezdniškim spotom za novo pesem Can’t stop the feeling (foto: Profimedia) Profimedia
10. 5. 2016

Pesem je Timberlake produciral v sodelovanju z Max Martinom in Shellbackom, izšla pa bo na albumu - soundtracku filma Troli (Trolls), ki bo izšel 23. septembra.

Pri omenjenem animiranem filmu Justin med drugim sodeluje tudi kot izvršni producent filma in gre za njegovo prvo glasbeno sodelovanje s filmom.

Timberlake bo tudi glasbeni producent celotnega sountracka, njegov glas pa bomo lahko slišali še v treh avtorskih skladbah, kot tudi v animiranem, komičnem liku, Branchu.

Na albumu bodo pri predelavah največjih uspešnic zadnjih let sodelovali tudi Anna Kendrick, James Corden, Icona Pop, Zoey Deschanel in Christopher Mintz-Plasse.

Oglej si videospot:

Justin Timberlake bo kot prvi v zgodovini nastopil kot poseben gost na Eurosongu 2016. Poslušaj naših top 10 pesmi letošnje evrovizije.