VIDEO: Oglej si zgodovinski nastop noseče Beyonce (ostali smo brez besed)

Zgodila se je težko pričakovana podelitev nagrad Grammy Awards 2017 in Beyonce morda tokrat res ni pobrala največ nagrad, je pa z dvojčki noseča zvezdnica poskrbela za legendarni nastop, o katerem danes govori ves svet. Mi smo ostali brez besed ...

VIDEO: Oglej si zgodovinski nastop noseče Beyonce (ostali smo brez besed) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 2. 2017

Oblečena v zlato opravo v slogu boginje je Beyonce na letošnjih grammyjih žarela kot že dolgo ne.

Iz svojega zadnjega izjemnega albuma Lemonade je s pomočjo vrhunskih plesalk, čudovite scenografije in s pomočjo hologramskih učinkov na čudovit način predstavila pesmi Love Drought in Sandcastles.

Preden bereš najprej si oglej, kako je bil videti eden njenih najbolj razkošnih in najbolj čustvenih nastopov vseh časov:

Si videla ta ponosni izraz na obrazu njenega dragega mož Jay Z-ja, ki je s hčerko Blue Ivy nastop spremljal iz prve vrste?

Beyonce je na letošnjih grammyjih jokala ...

... in sicer je zvezdnico tako močno ganil govor še ene izjemne glasbenice - Adele.

Adele je v enem od zahvalnih govorov (mimogrede, osvojila je kar pet! grammyjev), Beyonce, ki je od devetih nominacij prejela dva 'le' grammyja, javno izrazila svojo naklonjenost in spoštovanje.

Ko je s solzami v očeh za svojo ploščo 25 prejela grammyja za album leta (za katerega so bili številni prepričani, da ga bo za album Lemonade prejela Beyonce), se je čisto zlomila.

S tresočim glasom je Adele povedala: " ... ne morem sprejeti te nagrade ... zelo sem hvaležna toda ... glasbenica mojega življenja je Beyonce in njen album Lemonade je tako zgodovinski, tako domišljen in lep ... Obožujemo te, ti si naša luč. Zaradi tebe se počutimo močne. Hvala ti, radi te imamo."

In tako na nek način svojega grammyja posvetila tudi Beyonce ...

Oglej si ta čustveni trenutek:

Poleg Adele je na podeliti Grammy Awards 2017 največ nagrad (tudi pet) prejel še lani preminuli glasbenik David Bowie, ki je prejel nagrado za najboljšo rock pesem (Blackstar), najbolši rock nastop, najboljši alternativni glasbeni album, najbolje zasnovan album in najboljši paket posnetkov.

Preberi še: Kako ženska čuti sebe prve minute po rojstvu otroka? Ta zapis preberita OBA! ali pa si oglej Z dvojčki noseča Beyonce navdušuje z golimi fotografijami (FOTO)