Alya ima nov videospot Za naju, oglej si ga!

Novi video je Alya s svojo spremljevalno ekipo posnela med 'druženjem v dnevni sobi', s katerim je pred kratkim osrečila nekaj svojih največjih oboževalcev.

Alya ima nov videospot Za naju, oglej si ga! (foto: Menart) Menart
9. 6. 2015

Spremljevalne vokale je na snemanju pela Anja Baš, Alyina prijateljica in tudi avtorica pesmi 'Dej mi mal', ki se nahaja na Alyinem tretjem albumu "CAR".

Oglej si videospot:

Pevka, ki rada preseneti poslušalce in svoje glasbene projekte pospremi na nevsakdanji način, je pred kratkim pripravila prav posebno druženje.

Alya se je v želji, da pesmi iz zadnjega albuma Car dobijo video podobo in da koncertni zvok igranja v živo predstavi tudi na vaših zaslonih, odločila, da s spremljevalno skupino posname koncert desetih carskih pesmi, ki bodo objavljene tudi na Alyinem Youtube kanalu.

Potek snemanja, zaodrje in izvedbo tovrstnega projekta je Alya želela podeliti z zvestimi poslušalci, zato je v ta namen na Facebooku pokrenila akcijo 'Povabim te v svojo dnevno sobo' in izžrebala štiri, ki so pravilno odgovorili na nagradno vprašanje.

Ideja je zakorakala proti cilju in tako je Alya pretekli četrtek gostila nove prijatelje, ter jim v intimnem vzdušju pripravila nepozabno doživetje. Po spoznavni pijači je pevka goste povabila v dnevno sobo, kjer je bilo že vse pripravljeno za žur. V polnem studiu, kjer je Alya pred vsako pesmijo predstavila tudi njeno zgodbo, kmalu ni bilo več sledi o sramežljivosti. Ni dolgo trajalo, ko so vsi prisotni prepevali uspešnice zadnjega albuma: 'Za naju', 'Car', 'Moja pesem', 'Zlaži se mi' ... in v prijateljskem vzdušju nadaljevali druženje tudi po koncertu.

Prihaja dokumentarni film!

Vzporedno z druženjem v dnevni sobi, ki ga je Alya organizirala v glasbenem studiu H2O, za odličen zvok pa je skrbel vrhunski glasbenik Peter Vode, pa so se snemali tudi kadri za dokumentarni film, v katerem bo glasbenica razpakirala zgodbe, ki jih na svoji glasbeni poti nabira že dobrih trinajst let.

Alyina ustvarjalna pot bo tako že zelo kmalu razkrita, kot tudi to, kako je nastajal tretji studijski album, ki ga je priljubljena pevka poimenovala po uspešnici Car.