3SOMS predstavljajo novi videospot Čist hudo

Zasedba 3SOMS, ki je pred dvema mesecema izdala četrti single z naslovom Čist hudo, zdaj za to pesem predstavlja tudi čisto svež videospot. Oglej si ga!

3SOMS predstavljajo novi videospot Čist hudo (foto: MaaG) MaaG
23. 12. 2015

Snemanje je potekalo v studiu na zelenem ozadju, kjer so za sodoben, urban, drugačen in artističen videz članov zasedbe poskrbeli modni oblikovalec Matic Veler, make up artist Barbara Bobinac, ter Rusko Hair Art. V videospotu se poleg Maje, Nine in Marka pojavljajo tudi plesalke plesnega teatra Igen – Celje.

"3SOMS se vedno trudimo biti sveži in drugačni. Radi ustvarjamo in kreiramo nove ideje, ki v slovenskih videospotih še niso bile videne," pravi Marko Maag, član zasedbe in hkrati režiser in animator nastalega videospota.

"Skladba Čist hudo si je zaslužila tako drzen videospot. Sledimo trendom in urbanim ritmom, s takšnimi izdelki pa želimo postaviti nek nov nivo, kot so ga pustile pop skupine pri nas," pa sta povedali Maja in Nina.

Oglej si videospot:

Sicer pa so 3SOMS pred dobrim tednom na facebook stran prejeli povezavo iz avstralskega radia JOY. Bili so namreč predstavljeni in predvajani v oddaji BUBBLE POP, kjer iščejo izvajalce iz celega sveta, ki pojejo v maternem jeziku.