Tedenski lunin horoskop

za teden od 10.08. do 16.08.

V ponedeljek se te bo dotaknil vpliv lune v znamenju bika, ki umirja tvoje čute. Z veseljem se boš zadrževala v družinskem okolju, kjer se bodo prepletale ugodne informacije in dogodki. Nihče te ne bo razjezil, ker se boš na vse pripombe odzivala diplomatsko. Želela se boš počutiti varno, zato bo družba tistih, ki jih zelo dobro poznaš najljubša izbira. Premišljena in vztrajna se boš podala v nove podvige, manjkalo bo le spontanosti, zato boš bolj učinkovita v skupini, kjer bo prisotnih več različnih mnenj.

Prilagodljivost v torek, ko nastopi Zadnji krajec ne bo problem. Ta vpliv te bo v kombinaciji z zemeljsko energijo lune popeljal v drugačno razmišljanje, manj obremenjeno in vsekakor bolj napredno. Počasi prihajajo konkretna dejanja, s katerimi boš zagotovo na več področjih pustila svoj pečat. Na področju ljubezni ti bodo godili nežni prijemi, s katerimi boš poglobila svoje razmerje.

V sredo ob 15.46 uri prehajaš z vplivom lune v dvojčkih v bolj razigran čas. Veliko pogovorov, opazk in smeha bo razlog za dobro voljo kjerkoli se boš nahajala. Ljubezenske vibracije bodo razpršene, vendar pozitivno usmerjene. Zaželela si boš sladkih presenečenj, ki te bodo motivirala k zadovoljstvu. Kreativnost in domiselnost te bosta rešili, tudi če se boš znašla v kakšni zagati.

V četrtek, ko se bo luna sprehajala v znamenju dvojčkov bo prevladovala iznajdljivost, prepletena z radovednostjo. Delo ti ne bo najbolj dišalo, bolj te bodo mikale razne oblike sproščanja, ki pa se jih boš hitro naveličala. Prišla boš do pravih odgovorov, tudi situacije, ki bi te občasno iztirile, ti sedaj ne bodo predstavljale problema, ampak odskočno desko.

Čustva bodo v petek obarvana s prijetnimi nagajivimi mislimi, ki jih bo težko nadzorovati. Nekaj energije nameni tudi prijateljem, s katerimi boš z lahkoto našla skupno točko. Posveti se tistim področjem, ki so ti zanimiva, in dosegla boš več kot pričakuješ.

V sobotno jutro te bo popeljala luna v znamenju raka, ki bo poudarila ljubezensko plat. Morda boš nezadovoljna, žalostna ali celo labilna, vendar ti bo ljubezen kljub temu veliko pomenila. Vse kar se bo dogajalo, lahko pusti pečat, saj boš veliko bolj dovzetna za dojemanje in absorbiranje energije kot so običajno. Če si v fazi hujšanja, se boš težko uprla dobrotam, zato se poskusi več gibati.

V nedeljo, ko bo luna v vodnem znamenju boš uživala v kuhanju, dobri hrani in družinskemu okolju. Ustrezale ti bodo nežne ter umirjene energije. Z veseljem se boš posvetila skrbi za svoje telo ter si le tako izboljšala svoje počutje.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri