Tedenski lunin horoskop

za teden od 02.08. do 08.08.

V ponedeljkovo jutro se boš prebudila z vplivom lune v znamenju bika. Vztrajnost in motivacija ti bosta omogočili, da boš že zjutraj ogromno postorila ter poskrbela, da bo vse na svojem mestu. Ob 10.46 uri preide luna v znamenje dvojčkov. Svet čustev bo zahteval od tebe razmislek in samodisciplino, kar ne bo najbolj enostavno, saj boš razpršena in nesigurna vase. Kjerkoli se boš znašla, boš s prijetno klepetavostjo delovala zelo simpatično. Z lahkotno energijo boš tudi v torek razvijala svojo ustvarjalno žilico in se usmerjala h kreativnim podvigom. Ljubezenske zadeve se te bodo sicer dotaknile, vendar te globlji pomen tokrat ne bo pritegnil.

V sredo skozi dan pričakuj zmedene situacije, površnost in nejasne besede, ki te lahko v negativnem smislu celo zbodejo. Pozno zvečer, ob 23.17 uri luna preide v nežnega raka, kjer deluje najbolj intenzivno. V četrtek in petek je priporočljiv obisk bližine vode, saj te bo stik z njo prebudil z novo svežino in te očistil nepotrebnih vzorcev ter dvomov. Na poslovnem in finančnem področju bodi bolj previdna, saj ne boš dovolj pogumna in samozavestna, da bi prepričljivo prišla do cilja.

Čustveno življenje bo  nežno in romantično obarvano, kar ti bo godilo. Stik z zemljo, naravo in lepimi stvarmi te bo popolnoma prerodil, zato si vzemi nekaj časa samo zase in preprosto uživaj. Določeni procesi napredka se lahko zaustavijo, vendar to skušaj sprejeti na ustrezen način. Zabava in sproščenost te ne bosta najbolj zanimali, bolj boš hrepenela po stiku s sabo.

Um bo v soboto in nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju leva zelo hiter in bister, spomin in koordinacija tudi. Lažje kot običajno se boš s prijetnimi mislimi poglobila vase in v svoje trenutno življenje. V negativnem smislu se bosta v odnosih prepletali razdražljivost in napetost, še posebej s tistimi, ki so ti resnično blizu. Pretirana občutljivost ega pa lahko vodi tudi v kakšno zamero. Ustvarjalnost, glasba, ples, umetnost bodo v nedeljo, ko nastopi Mlaj tvoja najljubša opravila.

Pripravil: Horoskop.si