Tedenski lunin horoskop

za teden od 24.01. do 30.01.

V ponedeljek te bo spremljal vpliv lune v tehtnici. Vpliv, ki poudarja ljubezen, pristnost in toplino. Veliko stvari, ki so te bremenile, se bo umaknilo, v ospredje prihaja želja, da nekaj izboljšaš, polepšaš ali popraviš. Na osebnem področju boš pomirjena, osredotočena in pripravljena sprejemati sporazume ter drugačne pristope. Želje bodo skromne, vendar se boš zanje tokrat resnično pripravljena boriti, seveda na umirjen in topel način. Ukvarjala se boš s sabo in se bolj premišljeno in osredotočeno lotila dela in opravkov.

V torek se luna pomakne v znamenje škorpijona, nastopil bo tudi Zadnji krajec. Prihaja nekaj občutljivosti, ki je ne boš razrešila z umikom v samoto, ampak z intenzivnim pogovorom. Ne bodi presenečena, če boš spremenljivega razpoloženja. Ničesar se ne boš ustrašila in trmasti posamezniki ti tokrat ne bodo pokvarili dneva. V ljubezenskih odnosih ne boš zadržana, ampak zelo direktna in pripravljena na deljenje strasti. Najboljše se boš počutila takrat, ko se bo skoraj vse vrtelo v takšni smeri, kot si si jo zamislila. Močna energija se bo tudi v sredo prepletala na vseh področjih. Odločitve bodo intenzivne, pomembno ti bo predvsem da te opazijo. Komunikacija bo nosila v sebi nekaj zmešnjave, zato te bo težko uloviti za besedo. Prišla boš do pogumnih zaključkov, ki te bodo presenetili.

V četrtek ob 8.34 uri se luna pomakne v znamenje strelca. Pričakuj razbremenitve, humor in optimistično naravnano delovanje. Vpliv prinaša več akcije, soočenja in iskrenosti, zato je pravi čas, da se pogovoriš o stvareh, s katerimi si nezadovoljna. Nepotrpežljiva in vzkipljiva boš, če ne boš zadovoljna, včasih celo malce v višavah, nerealna.  Povsod bo tudi v petek veliko dogajanja, če pa ga ne bo, ga boš znala ustvariti sama.

V soboto ob 10.09 uri luna prehaja v kozoroga. Sedaj je pravi čas, da na kariernem ali študijskem področju nadoknadiš vse zamujeno, saj boš zelo vztrajna in dobro motivirana. Ne boš se obremenjevala, če boš prejela kakšno kritiko, delovala boš z dvignjeno glavo. Pozorna boš tudi na področje denarja, ki bo v močno usmerjeno k dobičku. Čustva boš nekoliko umaknila na stran, zato tudi v nedeljo, ko boš še pod vplivom zadržanih zemeljskih energij ne rešuj zapletenih ljubezenskih zgodb.

Pripravil: Horoskop.si