Tedenski lunin horoskop

za teden od 26.10. do 01.11.

V ponedeljek se boš z vplivom lune v znamenju rib malo manj zavedala celotne situacije. Skušala boš bežati v svoj svet, kjer se boš počutila najbolj varno. Prihajata nezbranost in neodločnost, ki lahko otežita vse povezano z delom in denarjem. Počitek bo naredil čudeže in te resnično uravnovesil. Prijalo ti bo laskanje, saj si zadnje čase precej pogrešala nežnosti v domačem okolju. Čas bo romantično obarvan, saj boš zasanjana, zato se prepusti nežnim dotikom ljubljene osebe.

V torek se boš znala približati notranjosti in poiskati razloge za nekaj, kar že nekaj časa visi v zraku. Umirjena energija in skladnost ne bosta dovolili jeze in glasnega govorjenja. Skrbela boš za svoje počutje, zato si boš podarila kašen prijeten trenutek, tudi če boš morala zato kakšno zadevo prestaviti.

V sredo ob 9.44 uri preide luna v znamenje ovna. Pričakuješ lahko bolj učinkovito izpeljavo zadev. Paziti moraš le, da brzdaš svojo impulzivnost in nepotrpežljivost, sploh v medosebnih odnosih doma. Znamenje ovna povezujemo z glavo in očmi, zato se izogni vsem poškodbam na teh področjih. Ne boš želela slišati opozoril, da bodi  previdna, ker za kaj takšnega preprosto ne boš imela časa.

V četrtek bodo delovali instinkti in nagoni, tudi čustva, racionalnost pa bo neznanka. Čeprav boš individualistka, boš večkrat pomislila tudi na to, kako se počutijo drugi. Prihaja tudi neprilagodljivost, še če si v resnem razmerju.

V petek ob 22.19 uri preide luna v bika. Čez dan boš še hitela, proti večeru se ti nikamor več ne bo mudilo, ne glede na to, kako se boš trudila, ritem bo postal bolj ležeren. Odlikovali te bosta vztrajnost, in trdnost, s katero boš sprejemala svoje odločitve. Luna v biku je senzibilna, zato si vzemi čas za užitek, še posebej v kuhinji, saj boš izjemno rada uživali v dobri hrani.

V soboto nastopi Polna luna. To ni čas, ko bi lahko držala jezik za zobmi, kar te lahko drago stane. Če imaš resne težave, jih ne boš želela razlagati drugim. Prihaja tudi manjša zmeda pri zadevah, ki bi jih morala dokončati. Ne bodi presenečena, če boš pod pritiskom, saj boš imela ves čas občutek, da nekaj ni dovolj dobro, ter da nisi dovolj pohvaljena.

Nedelja, dan spominov na preminule bo tih in skladen dan, z energijo lune v biku. Približala se boš misli na bližnje, ki jih več ni. Napetosti se umikajo, prav tako boš znala nadzorovati občutljivost, ki jo običajno prinaša s sabo ta dan.

 Pripravil: Horoskop.si

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri