Tedenski lunin horoskop

za teden od 16.12. do 22.12.

V ponedeljek se boš podala z energično luno v znamenju leva, ki bo močna in neustavljiva na vseh področjih. Ves čas boš hrepenela po dogajanju, uspehu in komplementih. Postorila boš vse kar moraš, z veseljem pa se boš odzvala tudi na kakšno nepričakovano vabilo.

V torek, ko se ob 8.16 uri luna zavihti v znamenje device bo zopet vse, kar je povezano z delom in denarjem na svojem mestu, le tvoje misli bodo polne raznih analitičnih prebliskov. Nestrpnost se bo odražala tudi v čustvenih odnosih, saj za preveč globoke pogovore ne boš razpoložena. Ta vpliv ti tudi v sredo prinaša več motivacije, zagrizenosti za delo in možnost, da kljub zabavnemu delu meseca končaš z vsemi pomembnimi projekti.

V četrtek ob 11.04 uri se luna pomakne  v znamenje tehtnice. Prinaša ti nekaj labilnosti, ki bo še posebej intenzivna pri tistih, ki se morate odločiti o nečem zelo pomembnem. Tvoje misli bodo zbrane in usmerjene k diplomatskim rešitvam. Zadnji krajec te bo objel z močno energijo, ki bo olajšala tvoje strahove in dvome v tej smeri, da boš začutila, da so spremembe nujne. Z veseljem boš izražala svoje misli in dejanja, všeč ti bodo umirjeni pogovori, strmela pa boš predvsem k skladnim odnosom. Pojavila se bosta tudi zasanjanost in občutek nemoči, ki ga lahko premagaš s konkretno zastavljenimi cilji. Lepota in razni rituali bodo prva stvar, na katero boš pomislila.

V soboto se boš z luno, ki sredi dne preide v znamenje škorpijona usmerila k novim zamislim. Želela boš napredovati in se spretno spopadati z ovirami, ki se bodo pojavljale. Pripravljena boš tudi na napredek. Prepusti se svoji pestri domišljiji, saj lahko z njeno pomočjo prideš do pomembnih spoznanj. Moč misli bo tista, ki te tudi v nedeljo lahko popelje do novih rezultatov in uvidov. Ljubezen bo polna dogajanja in hrepenenja.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri