Tedenski lunin horoskop

za teden od 19.10. do 25.10.

V ponedeljek boš stopila s pozitivno energijo lune v znamenju strelca. Kljub vsem negativnim informacijam bo ta vpliv okrepil dobro počutje. Vseeno ti bo za težave, ki so te še pred kratkim obremenjevale in z lahkoto se boš dogovorila o vseh podrobnostih. Lahkotno vzdušje bo primerno tudi za krepitev vezi s samim sabo v smeri pozitivnega razvoja. Kjerkoli se boš nahajala, bo prisoten smeh, ter glasno, a neškodljivo besedno bojevanje. Neobremenjeno boš vzpostavljala povezave, ki se lahko tudi obdržijo v prihodnje.

Za nadgradnjo resnega odnosa boš tudi v torek premalo dosledna in objektivna. Brzdaj tudi ostre besede, ki so lahko posledica trenutnega nemira ali nervoze. Obremenilo te bo vsako čakanje in dolgovezenje, saj boš delovala pogumno, hitro in brez kompliciranja.

V sredo, ko ob 8.43 uri luna prehaja v znamenje kozoroga, se bo tvoja storilnost povečala, pojavi pa se lahko nezadovoljstvo na področju čustev. Z ljubljeno osebo boš težko razčistila stvari tako sedanje, kot tudi tiste iz preteklosti. Nikjer ne bo odprte komunikacije in strasti, zato bo čas naklonjen organizaciji, strukturiranju, urejanju raznih birokratskih in nepremičninskih zadev. 

Za boljše razpoloženje se v četrtek, ko boš čutila vibracije zemeljske energije odpravi v naravo in se skušaj poigrati s svojimi mislimi v tišini. Izbiraj bolj samotne kotičke, kjer te ne bodo motili. Znamenje kozoroga vlada zobem, kostem in kolenom, zato bodi na teh področjih še posebej previdna. Najbolj si lahko pomagaš tako, da poskušaš ostati v ravnotežju. S konjunkcijo med Luno in Jupitrom lahko pričakuješ kakšno simpatično in srečno naključje, ki te bo razveselilo.

Bolj se bo bližal vikend, bolj sproščena boš, saj v petek ob 14.17 stopi luna v znamenje vodnarja. S pridihom enostavnosti in entuziazma ter vplivom Prvega krajca boš boljše volje kot v preteklih dneh. Zavlačevati ne boš mogla, saj te bodo energije pogumno vodile k novim doživetjem naproti. Ta pozicija s pomočjo svojih aspektov spodbuja zavedni prav tako tudi nezavedni del uma.

Izkoristi soboto za umske dejavnosti, obogatiš lahko svoje življenje s spiritualnimi zadevami in novimi idejami. Po drugi strani boš na čustvenem področju veliko bolj ravnodušna.

V nedeljo, ko se bo luna skozi dan sprehajala po vodnarju boš imela občutek, da imaš še ogromno dela na sebi. To ni čas za pretirane fizične napore, saj boš imela proti večeru vedno manj energije. Ker se luna pozno zvečer zavihti v znamenje rib, bo noč zasanjana in romantična.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri