Tedenski lunin horoskop

za teden od 12.04. do 18.04.

V ponedeljek bo pester dan, ki se bo pričel z Mlajem v znamenju ovna. To je energija, ki te neobremenjeno sili naprej k boljšim rešitvam in temu, da se soočaš. Znala se boš braniti, odgovarjati in poskrbeti za vse kar je potrebno. Če si se res potrudila, boš v teh dneh, na več področjih lahko zadeve zaprla, oziroma dokončala. Ob 19.44 uri preide luna v znamenje bika, zato bo večer zagotovo zadišal po odlični večerji v družinskem krogu.

V torek in sredo, ko bo luna v biku, ti bo pomembno da si obdana z ljubečimi energijami. Nikamor se ti ne bo mudilo, vsega se boš lotila počasi in premišljeno. Duševno počutje ne bo ravno najboljše, zato si privošči malo razvajanja, še posebej z živalmi, ki ti bodo v tem obdobju še bolj pomembne kot običajno. V odnosih boš na partnerju ali prijatelju hitro našla moteče faktorje ali napake, vendar se poskusi malce zadržati. Malo bolj pozorna boš morala biti na določene finančne premike, ki niso najbolj stabilni. Podrobnejša bilanca stanja tekočega računa bo pokazala, da moraš nekoliko popaziti na odhodke.

V četrtek ob 8.35 uri preide luna v znamenje dvojčkov. Dokopala se boš do zanimivih zaključkov, še posebej tiste, ki se že nekaj časa vrtite v začaranem krogu zmedenosti. Vse kar se bo dogajalo, bo sicer imelo dvomljiv priokus, zato se v resne pogovore nikar ne zapletaj, saj bi lahko povedala nekaj, kar bi nasprotna stran narobe razumela. Dišalo ti bo tudi opravljanje in prazno klepetanje na spletu. Če bo kdo preveč kompliciral, lahko zelo bliskovito odreagiraš in odhitiš vstran, brez slabega občutka.

V soboto ob 21.25 uri prehaja luna v znamenje raka, zato bo nedelja namenjena počitku in tkanju čim bolj globokih ljubezenskih vibracij. Vse kar je hitro in nemirno te tokrat ne bo privlačilo, najboljše se boš počutila zavita v tančico nežne in hkrati tudi občutljive energije. Pazi tudi na zdravstveno področje, saj boš nekoliko bolj izpostavljena raznim negativnim vplivom. To ni čas za pretirane fizične napore in energične športne aktivnosti, saj ti energije lahko primanjkuje.

Pripravil: Horoskop.si