Tedenski lunin horoskop

za teden od 13.09. do 19.09.

V ponedeljek, ko te bodo obdajale energije lune v znamenju strelca, nastopi tudi Prvi krajec. Lažje se boš približala bistvu, se sestavila ter se znala tudi opravičiti. Pogumna in prodorna se boš soočala z življenjem in težko te bo spraviti v slabo voljo. Delovala boš na vseh področjih, trudila se boš, vendar te lahko zmoti površnost. Nekatere boste nagnjene k idealiziranju. Ustrezala ti bo družba prodornih in odprtih ljudi, s katerimi boš premlevala različne teme. Ničesar se tudi v torek dopoldne ne boš ustrašila, saj boš zelo direktna in pripravljena na nove razigrane podvige.

V torek ob 13.34 uri preide luna v znamenje kozoroga. Zagrizeno, oborožena z vztrajnostjo se boš več kot običajno ukvarjala z napredkom in financami. Posvetila se boš tistim zadevam, s katerimi si v rahlem zaostanku. Ljubezenski pripetljaji te tudi v sredo, ko te bo še vodila zemeljska energija ne bodo preveč zanimali, saj boš preveč obremenjena s kariernimi zadevami. Če želiš shujšati, boš zelo disciplinirana ter pripravljena na odrekanje.

V četrtek ob 17.23 uri se luna pomakne v znamenje vodnarja, zato boš deležna več razigranosti in spontanosti. Z medsebojnimi odnosi ne boš preveč obremenjena, ampak boš v njih uživala s polno paro, saj te bo spremljala želja po povezovanju, seveda s podobno mislečimi. Kljub omejitvam boš sanjarila o izletih in potovanjih. Če se boš slučajno znašla v težavah, se tudi v petek ne boš pritoževala, ampak se boš znala sami potruditi, da določene zadeve, ki so te bremenile poskusiš izboljšati. V kolikor imaš občutek, da si osamljena, se zabavaj, pazi pa, da te ne zmede prevelik optimizem. Svoj um boš najlažje zapolnila z ustvarjalnostjo.

V soboto pozno zvečer ter v nedeljo skozi dan prihaja vpliv lune v ribah. Ozračje bo postalo bolj občutljivo, imela boš številne pripombe, ki lahko zmotijo okolico. Oborožena boš z veliko koncentracije, vendar ti bo za realizacijo primanjkovalo poguma. Bolj kot delo te bo zanimala duhovnost, ki ji boš začela posvečati več pozornosti, intuicija bo postala nepogrešljiva prijateljica. V negativnem smislu se lahko hitreje kot v preteklih dneh znajdeš v kakšnem konfliktu. Prijale ti bodo pohvale, za še boljše počutje, pa se prepusti svoji domišljiji.

Pripravil: Horoskop.si