Tedenski lunin horoskop

za teden od 19.09. do 25.09.

V ponedeljek in v torek skozi dan se bo luna nahajala v znamenju raka, zato boš počasi in temeljito reševala zadeve, ki jih moraš narediti resnično brez napak. Ta vpliv bo sprožil nihajoče razpoloženje. Preprosto ne boš vedela česa se lotiti prej. V ljubezni boš dajala prednost čutnim doživetjem, skratka prešla boš od besed k dejanjem. S težavo se boš motivirala in marsikaj zate tokrat ne bo imelo pravega pomena. Ne spuščaj se v razčiščevanja, raje svoje misli sestavi sama, v samoti, ki ti bo tokrat pisana na kožo. Hitro in neposredno se lahko soočiš s težavami in ovirami, vendar ne skrbi saj boš intuitivno znala poiskati pravo točko miru.

V sredo ko se bo luna nahajala v znamenje leva, prihajajo pogumne energije, plodne rešitve, odločnost in predvsem zaupanje v boljši jutri. Z lahkoto se boš soočala tudi z najbolj zoprnimi zadevami in situacijami in tokrat boš lažje našla tudi svoj smisel. Pripravi se na odvečno energijo, ki jo bo potrebno nekako sprostiti. Doživela boš nekakšen premik naprej, kar te bo obogatilo. Svoboda razmišljanja bo tudi v četrtek izjemno pomembna, ne boš prenesla občutka, da bi te kdorkoli omejeval. Tudi v razmerjih boš iskala neodvisnost in se težko prilagajala. Zanimalo te bo vse, kar bo imelo pridih dragocenega. Prihaja odlično razpoloženje, veliko zanimivih zamisli, ter dejanja, ki bodo srčna.

V petek ob 9.53 uri prihaja vpliv lune v devici. Pričakuj povečano voljo za nov zagon. Bolj boš natančna, organizirana in pripravljena. Ves čas boš imela v glavi pomembne in nepomembne malenkosti, ki jih še nisi opravila. O sproščenosti tudi v soboto in nedeljo skozi dan, ne bo niti sledu, bolj pomembno ti bo da je vse v najlepšem redu. Obremenjena in nesproščena boš pozno popoldne, ko luna preide v tehtnico v družinskih odnosih, zato nikar ne načenjaj resnih tem, ki bi lahko sprožile konflikte. Želje bodo zaradi vpliva Mlaja skromne, vendar se boš zanje tokrat resnično pripravljena boriti, seveda na umirjen in topel način.

Pripravil: Horoskop.si