Tedenski lunin horoskop

za teden od 18.01. do 24.01.

V ponedeljkovo jutro te bo popeljala zasanjana energija lune v ribah. Z veseljem boš dlje časa ostala v postelji, vendar se boš od 8.07 ure dalje težko zadržala, da se ne bi podala v akcijo, saj luna preide v znamenje ovna. Kar naenkrat bodo tvoje misli usmerjene k pestrim željam, ki jih boš čim prej želela tudi udejanjiti. Končno boš pozitivno naravnana, neobremenjena in bolj stabilna. Ta vpliv ti prinaša srečo, zadovoljstvo in obilje na vseh področjih, vendar le, če ne boš preveč zaletava. Zelo ugoden čas za sklepanje poslov in reševanje zadev, ki zahtevajo hiter in učinkovit pristop. Doživiš lahko celo napredovanje ali prejmeš nepričakovan denar. Ker ti bodo besede tudi v torek hitro uhajale z jezika, je smotrno najprej razmisliti, šele nato spregovoriti.

V sredo boš energična in skozi dan impulzivna. Energija Prvega krajca te bo vodila k razreševanju težav in nasprotij. Uspešna boš tudi pri zadevah, ki od tebe zahtevajo tveganje. Luna v znamenju bika, ki nastopi ob 19.56 uri bo otoplila tvoja čustva in dojemanje okolice.

Zlahka se boš tudi v četrtek in petek, ko se bo luna sprehajala po zemeljskem znamenju poglabljala, tako v poslu, kot tudi v zasebnih pogovorih.  Čas bo namenjen učenju in morda najdeš tudi sama sebe in svoj smisel. Z veseljem se boš smukala po kuhinji in polepšala svoje domače okolje.

V soboto ob 8.43 uri nastopi luna v znamenju dvojčkov. Vodi te v bolj raztreseno obdobje, vendar še vedno pozitivno obarvano z razigranimi vzgibi. Razveselila se boš vsakega komplimenta ali lepe geste, ter jo z veseljem tudi vrnila. Finančne zadeve se ti bodo počasi začele urejati v pravi smeri, čas je ugoden tudi za brskanje po spletu, vendar se boš ustavljala pri bolj lahkotnih vsebinah. Nedelja ne bo najbolj umirjena, ampak polna hitenja in brezglavih korakov, tudi nerodnost in površnost bosta nekoliko povečani.

Pripravil: Horoskop.si