HTC predstavil nov pametni telefon z najboljšim fotoaparatom v zgodovini

HTC U11 združuje revolucionarno obliko komunikacije s stiskom z osupljivo obliko, inteligentnim osebnim zvokom, odličnima fotoaparatoma in z več pomočniki za umetno inteligenco.

HTC predstavil nov pametni telefon z najboljšim fotoaparatom v zgodovini (foto: Promo) Promo
17. 5. 2017 | Promocijsko sporočilo

Navdahnjen z močjo dotika je v teh dneh HTC razkril HTC U11, prvi pametni telefon na svetu z revolucionarno komunikacijo s stiskom naprave. S svojo obliko, materiali in izkušnjo, ki odraža uporabnikov zagon, strast, ustvarjalnost in individualnost, HTC U11 nudi najbolj napredne funkcije pametnega telefona.

HTC U11

· S preprostim stiskom vam HTC Edge Sense omogoča intuitivno in preprosto povezovanje s telefonom, s čimer vam nudi naraven način dostopa do stvari, ki jih imate radi, kot so fotografiranje, Facebook ali zagon katerekoli vam ljube aplikacije. 

· Steklena površina naprave HTC U11 je z uporabe tehnologije Optical Spectrum Hybrid Deposition zares edinstvena. Z nanašanjem občutljivih mineralov na zadnji strani telefona smo ustvarili nove, žive barve, ki različno odsevajo z vsakim gibom.

HTC U11

· HTC U11 ima nameščeno najnovejšo različico HTC USonic, ki združuje tehnologijo Active Noise Cancellation z možnostjo prilagoditve zvoka vašim slušnim zmožnostim. Čepki na slušalkah USonic analizirajo vaše notranje uho z uporabe tehnologije, podobne sonarju, nato pa na podlagi teh podatkov prilagodijo zvočni profil.

· HTC U11 je s strani neodvisnega ocenjevalca DxOMark prejel najvišjo oceno v zgodovini za fotoaparat pametnega telefona, tako za fotografije kot video. Naš večosni optični stabilizacijski sistem in izjemno hitro samodejno ostrenje v vseh svetlobnih pogojih sta pogoj za hitro odzivnost, ostre fotografije in čudovite videoposnetke. HDR Boost prihaja brez zakasnitve, novo je uravnavanje beline, zmanjšani so šumi, podrobnosti pa neverjetne.

HTC U11

· Trojni možgani so boljši kot eni, zato boste znotraj HTC U11 našli kar tri inteligentne pomočnike: HTC Sense Companion, Google Assistant in Amazon Alexa.

Če povzamemo, HTC U11 postavlja nove standarde, ki jih pričakujete od pametnega telefona.

Več informacij je na voljo na www.htc.com.