Obožuješ kristale? To so izdelki, ki bodo poskrbeli za tvoje ravnovesje (+ ideja za TOP darilo)

Kristali oddajajo naravne vibracije, ki blagodejno vplivajo na nas. Obstaja mnogo različnih vrst kristalov in vsak od njih lahko vpliva na nas na drugačen način. Recimo, roževec je kristal ljubezni in v naše življenje lahko prinese dodatno ljubezen. Kristali pozitivno vplivajo tudi na vodo, ki jo pijemo. Najlepše darilo sebi ali pa nekomu drugemu so VitaJuwel stekleničke s kristali, slamice ali pa celo vrč s kristali. 

Obožuješ kristale? To so izdelki, ki bodo poskrbeli za tvoje ravnovesje (+ ideja za TOP darilo) (foto: Profimedia) Profimedia

Kristalna mešanica Wellness

Steklenička Wellness je steklenička, ki vsebuje kristale ametista, roževca in kamene strele, ki dobro vplivajo prav na vsakega. Steklenička s temi kristali v nas vzpodbuja ravnovesje in dobro počutje. 

Steklenička inu 

Popolna steklenička za nekoga, ki ima doma polne predale svojih kristalov. V steklenički inu! lahko s svojimi kristali ustvariš unikaten kristalni eliksir ustvarjen čisto po tvojih željah. Spodnji del stekleničke se odpre in vanj lahko poljubno kombiniraš kristale. 

Kristalna slamica s kristalom oranžnega kalcita 

Kristalna slamica s kristalom oranžnega kalcita je tvoja popolna sopotnica, saj jo lahko s priloženim bambusovim etuijem vedno vzameš na pot. Oranžni kalcit je kristal pozitivnosti, samozavesti in odločnosti. Izbiraš pa lahko še med šestimi drugimi kristali za svojo slamico!

Steklenička Ljubezen

Steklenička Ljubezen je popolno darilo za nekoga, ki ga imamo zelo radi. Podariš pa jo lahko tudi sebi, saj je ljubezen do samega sebe najbolj pomembna! V steklenički so kristali roževca, granata in kamene strele 

Kristali za horoskop 

Te zanima kateri kristal je pravi kristal za tvoj horoskop? Mala pozornost, ki jo lahko podariš sebi ali pa svojim najbližjim je kristalček izbran za horoskop. Kristal lahko dodaš tudi v stekleničko inu! 

Kristalna ročka Wellness in vrč Era 

Kot izjemno dragoceno darilo sebi ali pa nekomu, ki ga imamo zares radi lahko podarimo set vrča Era in kristalne ročke Wellness. Kristalna ročka vsebuje kristale ametista, roževca in kamene strele.  

Edinstvena kristalna voda VitaJuwel v čudovitih stekleničkah, ročkah in vrčih iz čistega stekla brez primesi vam vrača moč obnavljanja celic, splošno regeneracijo telesa in psihe ter vitalno in uravnovešeno energijo. Več informacij in idej za darila poišči TUKAJ.