To so darila, ki bodo dala vedeti, da si res pozorna oseba

Iščeš popolno darilo, ki bo izrazilo, da osebo, ki jo obdaruješ, dobro poznaš in si pozorna do njenih oz. njegovih želja? Pobrskaj med našimi čudovitimi namigi!

To so darila, ki bodo dala vedeti, da si res pozorna oseba (foto: Lisca) Lisca

Taka darila, ki izrazijo, da sta si z obdarovanko ali obdarovancem zares blizu, smo našle v Lisci.  Gre za to, da so ta darila intimna oz. moraš tistega, za katerega kupuješ, res dobro poznati in ga postaviti na prvo mesto. S takim darilom torej pokažeš, da si res pozorna in ljubeča.

Za prijateljico

Če je tvoja prijateljica nora na trende, ji podari nekaj drznega in modnega hkrati – morda si takšnega darila celo ne bi kupila sama, zato ji boš olajšala odločitev, da izrazi svojo drzno naravo.

Zanj

Razvajaj ga z najbolj udobnimi in hkrati lepimi spodnjicami. Z njimi se bo počutil dobro v svoji koži, kar boš prav gotovo občutila tudi na svoji koži. ;-) 

Za sestro

Tvoja sestra ne želi, da zanjo ''preveč'' zapravljaš, zato jo lahko presenetiš z manjšo pozornostjo. Ne boš je razočarala, če ji privoščiš roza ali rdeče hlačke in nogavičke. To je ljubko in obenem udobno darilce, darilni paketek pa lahko skombiniraš že za manj kot 10 evrov.

Za eno in edino – mamo

Mami podari nekaj, kar je preverila sama in se na to tudi že lepo navadila. Kajti mame po navadi že vedo, kaj želijo in česa nočejo. Naj bo to njeno najljubše perilo, ki ji je pisano na kožo že več let.

Obdaruj sebe

Privošči še sebi nekaj, kar si verjetno ne bi čez leto. V tem času se ne odreči svojim željam! Morda je to rdeče perilo, ki je čutno in hkrati narejeno z dobro mero okusa.

Za več idej, kako ljubljenim pokazati, koliko ti pomenijo, obišči prodajalne Lisca ali www.lisca.si.