"Moj zmenek s tipom, ki sem ga spoznala na Tinderju, se je sprevrgel v nočno moro" (resnična zgodba)

1. 2. 2022
"Moj zmenek s tipom, ki sem ga spoznala na Tinderju, se je sprevrgel v nočno moro" (resnična zgodba) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Vse je šlo gladko, pogovor med nama je stekel in hrana je bila odlična. Definitivno normalen zmenek, kajne? Dokler mu ni iznenada zazvonil mobitel."

Veliko nas je že doživelo kakšno grozno izkušnjo, a vendar je moja nekoliko drugačna ...

Že nekajkrat sem se dobila s tipi s Tinderja. Vsakič, ko sem se naveličala enega, sem poiskala drugega. Tako sem en dan naletela na profil tipa, ki mu je bilo ime Daniel. Zdel se je zelo prijeten, bil je vojak, zato sem se odločila, da se z njim dobim in ugotovim, ali bi lahko imela kaj več.

A vendar me noben od prejšnjih tipov ni mogel pripraviti na zmenek z njim.

Na dan, ko sva se dobila, sem se peljala v 45 minut oddaljen hotel. Tam sem spoznala Daniela. Načrt je bil takšen, da greva najprej na večerjo, nato pa skupaj preživiva noč. Vse stvari, razen denarnice, sem pustila v hotelu, in odpeljala sva se v restavracijo.

Vse je šlo gladko, pogovor med nama je stekel in hrana je bila odlična. Definitivno normalen zmenek, kajne?

Dokler mu ni iznenada zazvonil mobitel. Rekel mi je, da ga kliče nadrejeni in odšel iz restavracije. V trenutku, ko je zapustil mizo, sem dobila neki čudni občutek glede celotne situacije. Ko nama je natakar prinesel hrano, sem Danielu poslala sporočilo, da je hrana na mizi.

Najprej mi je odgovoril, a sčasoma, medtem ko sem ga čakala, mu je moja sporočila prenehalo dostavljati.

Bila sem že na polovici svojega obroka, ko sem spoznala, da je odšel in me pustil tam samo.

Plačala sem hrano in stopila ven. Nato sem se usedla na klop za restavracijo in poklicala svojo najboljšp prijateljico, naj pride pome. Ves čas sem razmišljala, da mi je ta moški verjetno ukradel avto. Vedela sem, da me bo oče ubil, saj sem staršema povedala, da bom noč preživela pri prijateljici – ne pa z naključnim tujcem v hotelu.

Po tem, ko sem v prijateljičinem avtu prišla k sebi od začetnega šoka, sem poklicala hotel. Na recepciji sem povedala, da ne poznam njegovega priimka, ampak vem številko sobe. Razložila sem, da sem v njegovi sobi pustila svoje stvari, in zanimalo me je, ali jih lahko dobim nazaj.

Receptorka mi je razložila, da je Daniel moral oditi, ker je vmes prišlo nekaj nujnega. Ko je odšla preveriti sobo, je videla, da je vse moje stvari dal na hodnik pred vrata sobe.

Čeprav me je moj avto počakal, sem spoznala, da bi morala naslednjič verjetno malo bolje raziskati ozadje osebe, ki jo spoznam na Tinderju.

Zmenek bi se lahko končal veliko slabše, a vendar sem spoznala, da definitivno ne moreš zaupati tujcem z aplikacij za zmenke ... Četudi ti rečejo, da služijo v mornarici.

Po predlogi Ashley Duke

Preberi še: "Seks z zaročencem me odbija, a zdaj je prepozno, da odpovem poroko" (izpoved bralke)

Priporočamo tudi: Bi rada povečala svoj LIBIDO? 🔥 5 trikov, ki VEDNO delujejo (tudi, če ti sploooh ni)

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem