Zgodba Slovenke, ki je zaprla podjetje in postala EROTIČNA maserka (razkriva RESNICO!)

3. 12. 2020
Zgodba Slovenke, ki je zaprla podjetje in postala EROTIČNA maserka (razkriva RESNICO!) (foto: Unsplash.com/Matheus Ferrero)
Unsplash.com/Matheus Ferrero

"Masaža se izpelje v urejenem, privlačnem okolju, kjer je nujno predhodno tuširanje."

"Sem ženska iz drugega sveta ..."

Ampak ne z lune in ne z marsa, temveč iz Slovenije, bivše Jugoslavije. Otroštvo sem preživela v Jugoslaviji, sedaj se borim v Sloveniji. Lepi spomini me vežejo na otroštvo. Brez telefonov, tablic, televizije, brez množice igrač ter brez sladkarij. Naši starši niso bili obremenjeni, ali nas pravilno vzgajajo, in, ali imajo dovolj časa za nas. Vsi otroci smo bili enakovredni. Umazani, oblačila raztrgana, kajti dneve smo preživljali na prostem v dežju ali soncu. Imeli smo polno bušk in ran in do poroke se ni nič več poznalo. Starši in učitelji so bili naši Bogovi in če smo bili drugega mišljenja, smo dobili eno okoli ušes. Bilo je tako enostavno!

Ko smo končali šolanje, je bilo služb dovolj! Od doma smo šli zgodaj, ponavadi še preden smo dopolnili 20 let.

Živeti sam in preživeti, si kupiti stanovanje, avto ... Tako se je živelo takrat.

Potem smo stopili v drug svet!

Svet tehnologije, nesamostojnosti otrok, nič več potolčenih kolen, nič več naravno ustvarjenih odnosov. Ženska je izgubila ženskost, moški pa moškost. Umetno ustvarjeni odnosi in življenje je skregano z naravnim procesom bivanja, In kar ni naravno, ni dobro, in se tudi dobro ne konča.

V tem času sem rodila in moj otročiček je iz tega sveta . Če hočem iti s svetom naprej, se moram priklopiti v ta umetni svet.

Postala sem ženska modernega časa, samska z otrokom, s svojim podjetjem in z dvema službama.

In tako se živi zdaj!

V svet erotičnih maserk nas je popeljala tudi Jennifer Love Hewitt v seriji in filmu Seznam strank

Potem se je zalomilo.

Moj otrok se ni vključil v ta svet. Ne vem, ali se ni znal, ali me ni bilo tam, kjer me je potreboval. Stal je nemočen, prestrašen pod pritiskom okolice, in iskal mojo roko, moj pogled, moj objem in me prosil pomoči.

Takrat sem se ustavila ... Otrok me potrebuje. ZDAJ.

Kaj narediti? Službo potrebujem, da preživiva, ampak moj otrok je na prvem mestu, pred mojo kariero. Če zaprem podjetje, kje v Sloveniji dobiti službo, da bom večino časa ob otroku. Službe, ki so razpoložljive, vključujejo delo med vikendi, popoldansko izmeno, na koncu meseca pa je plača, ki ne zadostuje za osnovno preživetje. Imam več šol in en kup delovnih izkušenj.

Vse to lahko vržem v smeti!

Kaj si želim? Želim si delo z ljudmi v prijetnem okolju. Med množico šol imam dobro znanje masaž in veliko prakse za sabo.

"In tako sem se odločila stopiti v tretji svet. V svet, ki je naši državi neznan."

Točno sem vedela, kaj hočem. Želim delati pošteno. Strogo sem izključila spolne odnose, ker je notranjost mojega telesa moje svetišče.

Odločila sem se za delo erotične maserke.

Razčistila sem, kaj je sprejemljivo in kaj ne, ter skrbno preverila salon, ki je bil po moji oceni najlepši v Sloveniji. Odločila sem se, da bom to delo opravljala profesionalno, z najboljšimi ljudmi, kjer se bom počutila varno, in kjer bom lahko to, kar sem. Izbrala sem prelep salon s čudovito lastnico in enkratnimi sodelavkami.

Vstopila sem v tretji svet. V svet, ki združuje vse pretekle svetove. Svet, kjer ženska najde svojo nežnost, svojo žensko plat, in moški svojo moškost.

Vse naše maserke so visoko izobražene, imajo profesionalno znanje masaž in vse dobro obvladajo psihologijo človeka. Pomagamo si med sebo, ker to delo zahteva celega človeka.

Poklic erotične maserke ni predstavljen v pravi luči

V bistvu se naš trud in učinek dela ruši zaradi privat oglasov deklet, ki pod erotične masaže nudijo še druge usluge. Zato sem se odločila, da vam predstavim ta svet. V pravi luči. Rada bi opozorila, da je ta svet popolnoma drugačen, saj vrhunski erotični saloni ne vključujejo spolnih uslug, temveč striktno dobro izvedeno klasično masažo, erotiko na nivoju, ter ročni vrhunec, ki pa še vedno sodi pod masažo telesa.

Erotična masaža je nekaj čisto drugega, kot prodaja lastnega telesa

Poudariti je treba, da so tudi občutki po takšni masaži drugačni.

Masaža se izpelje v urejenem, privlačnem okolju, kjer je nujno predhodno tuširanje. Na izbiro je več različnih eteričnih masažnih olj, stranka pa ima na izbiro različne sobice, ki so opremljene z blazinami, maserskimi mizicami, svečkami ter lučmi različnih odtenkov. Čistoča je na prvem mestu!

Vsi ti dejavniki stranko popeljejo v sanjski svet, ki ga še popestri maserka ali maser s svojo goloto. Ob spremljavi nežne glasbe se po klasični masaži pričnejo nežni dotiki. Erotika se nadaljuje ob stiku telesa maserke in stranke (body to body). Stranka se vidno sprosti, saj je nežni človeški dotik balzam za dušo in telo!

K nam pridejo klienti iz različnih razlogov

Po nežnost, pogovor, sprostitev, po nasvet ... Mi pa jih skozi naše izurjene roke popeljemo v četrto dimenzijo, v četrti svet, tja, kjer se časovna naglica ter napetost razblinita kot milni mehurček.

Vsi se striktno držimo pravil, tako me, erotične maserke, kot naše stranke.

Ko po končani masaži posedimo ob pijači in ko vidim te sproščene obraze, takrat vem, da delam dobro.

Če vas zanima, kako vidim naš poklic erotične maserke, vam povem, da je to za nas umetnost ... Umetnost življenja.

In ko se vrnem po službi domov k otroku v tretji realni svet in ko vidim njegove sijoče oči, ker ima mamico skoraj vedno na razpolago, ker skupaj rešujeva svet in ker lahko normalno živiva, takrat pride do izraza naš poklic erotične maserke. Ker se dobro z dobrim vrača!!!

Uredila Sanja Macur

Fotografije: Unsplash.com/Matheus Ferrero

Preberi še: Izpoved poročenega moškega: "Moj zakon je dober, a svojo ženo varam z različnimi ženskami!"

Priporočamo tudi: "Bivšega fanta sem vprašala, zakaj sva se razšla, in takšnega odgovora nisem pričakovala niti v sanjah."