Ženska na spletu delila trik, kako ujeti partnerja pri varanju, in sprožila mešane odzive ...

Pazi ta trik, no! Bi ga sama upala preizkusiti?

Ženska na spletu delila trik, kako ujeti partnerja pri varanju, in sprožila mešane odzive ... (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2021

Uporabnica TikToka, Brooke Vollman, je s svojimi sledilci delila trik, ki je v hipu postal viralen!

Gre za hitro "metodo", kako ugotoviti, če te partner vara, ki pa je sprožila mešane odzive uporabnikov.

Zakaj, preberi spodaj, še prej pa poglej posnetek:

@brooke_vollman

Hire me @FBI ##fyp

Browser History OST - Jai P.

"Pojdi na [OnlyFans] in se poskusi registrirati z elektronskim naslovom tvojega moškega. V kolikor je naslov že v uporabi, naredi to, kar moraš," Brooke poziva v posnetku svoje sledilce.

Preberi še:

Številni uporabniki TikToka so nato komentirali, da so poskusili ta trik in na žalost odkrili, da njihovi partnerji že imajo odprt profil na spletnem portalu OnlyFans. Ta je v zadnjih nekaj mesecih pridobil na priljubljenosti prav zaradi deklet, ki tam objavljajo svoje (na pol) gole vsebine, pogosto v zameno za plačilo.

"Jah, moj je plačeval 27 dekletom, meni pa ni mogel dati polovice najemnine. Nočete niti vedeti, koliko jih je spremljal zastonj," je povedala ena uporabnica TikToka, druga pa je priznala: "Hvala vsem, izvedela sem, da je moj fant skrivaj imel profil, čeprav sem mu že od začetka rekla, da se s tem ne strinjam!!!"

Vendar pa vsi, ki so si ogledali video, niso enakega mnenja. Brookeino početje so označili za toksično in izpostavili pomanjkanje zaupanja med partnerjema.

"Moj fant mi je pokazal, na katere kanale je naročen. Vse je v komunikaciji, dame! V kolikor se ti zdi to okej, seveda," je zapisala ena uporabnica.

Kaj pa o tem misliš ti?

Gif: Giphy.com

Preberi še: Resnična zgodba: Žena moževi ljubici poslala 7 pravil, kako se mora obnašati, ko je z njim

Priporočamo tudi: "TO je razlog, zakaj sem mu dala DRUGO priložnost" (Iskrene izpovedi prevaranih partnerjev)