"Ženi sem zaupal svoj FETIŠ, njen odziv pa je bil ..." (pismo našega bralca)

"Bilo mi je nerodno, ko sem ji začel govoriti, nato /pa/ se mi je 'odprlo' in sem ji povedal vse [svoje, op. a.] skrite fantazije."

"Ženi sem zaupal svoj FETIŠ, njen odziv pa je bil ..." (pismo našega bralca) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 12. 2020

Na naš spletni forum se je po pomoč obrnil obupani bralec, njegova zgodba pa gre takole ...

Z ženo sva skupaj 20 let. Seksava zgolj klasično. Ona ne mara niti oralnega seksa, kaj šele kaj drugega. Zadnjič pa sva se nakaj pogovarjala o fetišu in mi je dejala, da naj ji zaupam, če imam jaz kaj takega. Bilo mi je nerodno, ko sem ji začel govoriti, nato /pa/ se mi je "odprlo" in sem ji povedal vse [svoje, op. a.] skrite fantazije.

Omenil sem anilingus, kunilingus. Seveda tudi seks od zadaj, visoke petke. Umazano govorjenje med seksom. Šeškanje po ritki. Erotično fotografiranje seksi detajlov (bradavičke, ritka).

Mene moja žena zelo privlači in mi je seksi. Povedal sem ji tudi za fantazijo, da se uredi po mojih navodilih (ravni črni lasje, oprijete kavbojke, visoke petke, make-up in dolgi urejeni nohti). Vse to bi ji seveda plačal. Nato bi se dobila v hotelski sobi, kjer bi ji plačal tudi za seks.

Ko je vse to slišala, je rekla, da sem hudi bolnik in da moram na zdravljenje. Jaz pa sem ji samo povedal resnico.

Tu so tri prednosti zadnje fantazije: 1. uredila bi se, 2. denar ostane v družini :), 3. ni možnosti za prenašanje bolezni (nočem do prodajalk ljubezni, ker to ni isto!). Hočem se ljubit in seksat z ženo. /.../ Razmišljal sem, kaj pa, če res nisem normalen?

/.../ Do zdaj sem bil enkrat v nočnem lokalu (že pred leti) in tja vsekakor ne grem več (do seksa ni prišlo). Tudi drugače sem bolj zadržan tip (nisem tip, [ki leta, op. a.] s cveta na cvet). Rad bi užival z ženo. No, vsaj poskusil bom kaj spremeniti na bolje. Čutim, da potrebujeva nekaj svežine v odnosu. /.../ Res ne vem, s kom naj o tem govorim. /.../

Dolgo me je to vse skupaj tiščalo.

Kot, da te v prsih nekaj tišči in čutiš neko napetost. Zdaj mi je v bistvu lažje in težje hkrati. Zdaj čutim nek pritisk glede seksa z ženo. V sebi pa nisem več tako napet. Povedal sem ženi. V končni fazi me je sama vprašala. Reakcija pač je, kakršna je. Saj sem ji že kdaj prej tudi povedal za kakšno fantazijo. Ampak ona to nekako "zatre v kali". Na koncu sem bil že srečen, da [sva, op. a.] sploh seksala.

Recimo, ko sva začela hoditi, sem ji povedal za fantazijo, da me pričaka na stolu. Tako da, ko vstopim v stanovanje, lahko kar seksava. Ona pa je naslednjič, ko smo bili skupaj na obisku pri njeni sestri, začela o tem govoriti in [praviti, op. a.] kako sem zmešan. Še dobro, da jo je sestra prekinila in ji rekla, da je te podrobnosti ne zanimajo. Uf, takrat mi je bilo nerodno.

Zdaj se sprašujem, kako naprej.

Sem pa prepričan, da lahko da vsak od sebe maksimalno, kar je mogoče. In verjamem, da ima ona še veliko "fore". V preteklosti je večkrat rekla "ko je vse porihtano, potem se ženske lažje sprostijo pri seksu".

Jaz to popolnoma razumem. Finančno skrbim za družino. In že lep čas je vse super porihtano (materialno). Sproščenosti pa ni opaziti? Sprašujem se, kako naprej, da bo boljše?

Bolj ko o tem razmišljam, bolj sem zmeden.

Vedno bolj imam občutek, da me je dolgo vozila žejnega čez vodo. Vedno je našla neki razlog, zakaj ne bi seksala. Da ni sproščena ... Ko bo več denarja ... Ko bo končana hiša. To so vsi neki zunanji dejavniki in vedno znova je našla nove. Počutim se kot neki neumnež. Glede let: niti nisva tako stara, vsaj ona (manj kot 40). Vera pri njej tudi nima ravno nekega vpliva.

Je možno, da bi bila z mano tolko časa kljub temu da je ne privlačim?

Če bi bilo to res, mi je res zelo žal. Pa saj potem na nek način trpi zraven mene. Ojej. Tudi otroka sva imela zelo hitro. Je že polnoletna. /.../ Jaz imam relativno malo izkušenj v seksu. Manjka mi predigre in cartanja.

Žena ne želi, da se je dotikam po ... hmmm ... kjerkoli.

[Želi, op. a.] zgolj misionarski seks. Kot pravim, na koncu si srečen, da je vsaj to. Ampak vse skupaj je postalo kot neki opravek. "Tehnični seks". Lepo je, ko se dva ujameta. Vsekakor se moram še bolj odkrito pogovoriti z ženo.

Na začetku zveze je prišlo do varanja z njene strani.

Zaljubila se je v starejšega moškega in je želela biti z njim. Vendar ta moški ni želel biti z njo. Takrat nekaj časa nisva bila skupaj. A ker sva imela že otroka, sva se morala videvati in tako sva sčasoma spet postala par. Danes razmišljam, da sem bil mogoče "druga izbira" (sigurnost in varnost). Hudo mi bo, če je to res. Vendar moram naprej.

Nočem več tako živeti. V končni fazi bi bilo bolje za oba ...

Jaz si lahko najdem žensko, ki mi bo ljubezen vračala in si me želela. Žena pa tudi [moškega, op. a.]. Uf, kaj pa vem. Ni lahko. Včeraj sva se pogovarjala. Ko [nanese na, op. a.] temo o odnosih, je zadržana in bolj kot ne molči. Nazadnje, ko sva seksala, je rekla "aha, zdaj je pa treba seksat".

Za začetek sem ji razložil, da ni "treba" seksat in da to pri meni izhaja iz želje po predajanju, po dotikanju, božanju. Seveda je temo kar se da hitro spremenila na finance in kaj je treba vse postoriti. /.../

–Obupani bralec

Opomba: Besedilo je delno slovnično popravljeno, vsebinsko ostaja enako.

Preberi še: TAKO preveriš, če je tvoj partner vreden zaupanja ali pa Moški pravijo, da si želijo med SEKSOM slišati SAMO tole (3 besede!)

Priporočamo tudi: "S sodelavcem imam afero, in to samo zato, ker je moj mož to storil prvi" (iskrena izpoved)