"Žena ni tvoja mama, žena je tvoja kraljica" (SLO zapis, ki ga je delilo 1,1k ljudi)

"Mnogi moški mislijo, da ženski delajo uslugo, ko jo prosijo za roko. Ampak poglejmo s te perspektive," svoj zapis začenja Slovenec, ki je na Facebooku požel val navdušenja (tako moških, kot žensk).

"Žena ni tvoja mama, žena je tvoja kraljica" (SLO zapis, ki ga je delilo 1,1k ljudi) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 5. 2020
 

V teh dneh smo na Facebook zidu enega od srednješolskih frajerjev opazili, da je delil zapis moškega, objavo pa pospremil zgolj z opisom 'Tole bi moral prebrati moj oče'.

Naše vedoželjno novinarsko srce nam seveda ni pustilo miru, zato smo zapis moškega o njegovem odnosu do ženske ne le prebrale, ampak se v njega tudi malce *zaljubile*.

Preberi, kaj je zapisal:

"Mnogi moški mislijo, da ženski delajo uslugo, ko jo prosijo za roko. Ampak poglejmo s te perspektive: spremeniš njen priimek, ona zapusti svoj dom, družino in se vseli k tebi, ona ti ustvari dom, ta dom nadzoruje s kuhanjem, pranjem in prevzema vse naloge, ki so dejansko bile naloge tvoje Mama, nekoč.

Ona zanosi, njeno telo je uničeno, ker je njeno telo uničeno je tudi nezanimivo zate in vendar, 9 mesecev nosi tvojega otroka in vso bolečino, ki se pojavi skozi nosečnost. In vse po nosečnosti.

Torej, kdo tukaj dela uslugo?

Ženske potrebujejo ljubezen, zato ravnajte s svojo ženo tako, kot želite, da vas obravnavajo s spoštovanjem, častjo in ljubeznijo!
Tvoja žena ni tvoja mama, tvoja žena je tvoja kraljica.

Da boš pravilno ravnal s svojo ženo, se postavi v položaj očeta, ki se mu poroči hčerka. Želite, da njen mož ravna z njo spoštljivo in najbolje kar se da. Z ženo ravnaj kot bi želeli da zet z vašo hčerko.

To načelo bi morali vedeti vsi ljudje. "

Kako lepoooo, se strinjaš?

Tukaj pa najdeš prvotno objavo s Facebooka:

Mnogi moški mislijo, da ženski delajo uslugo, ko jo prosijo za roko. Ampak poglejmo s te perspektive: spremeniš njen...

Objavil/a Mitja Mlakar dne Sreda, 06. maj 2020

Fotografije:

Preberi še: "Nisem se zasvojila z drogo, sem bila pa zasvojena z njim" (resnična izpoved o tem, kako je, če ljubiš 'bad guyja")

Priporočamo tudi: "Kako naj mu povem, kaj naj počne, da mi bo prišlo?" (klic na pomoč naše bralke)