Želimo vam seksi cosmo božič

Pripravite si najbolj sočen, najbolj dekadenten in čisto zares najbolj nesramen december z našim seksi adventnim koledarjem vse od 1. do 25. v mesecu.

25. 11. 2004

Božič pride le enkrat v letu, vam pa lahko pride, kolikorkrat želite v velikem finalu pred praznikom, zahvaljujoč prirejenemu adventnemu koledarju vašega Cosma. Pripravite se na pokušino naših prvovrstnih poz, navdušujočih novih seksualnih prijemov in nikoli prej odigranih odraslih igric.

Edini problem je, da boste morale čakati vse do 25., preden boste lahko preizkusile fantastični finale. Ne pozabite: vzemite si vsak dan posebej – in brez goljufanja!

1. dan

Vaša praznična avantura se pričenja z nesramno igro slačiskrivalnic. Seks je ena od redkih stvari, pri katerih se odrasli lahko igrajo. Saj poznate pravilo – eden naj šteje do 100, medtem pa se drugi skrije. (Zmedete ga lahko tako, da pustite lažno pot bleščic.) Vsakič, ko vas odkrije, odvrzite kos oblačil. Potem zamenjajta vlogi. Igra se konča, ko sta oba v spodnjicah – oziroma ko se ne uspeta več brzdati.

2. dan

Namesto da pišeta seznam daril na papir, si raje napišita seznam želja s čokolado na golo telo. Za še bolj vročo različico uporabita jezike. On naj želje spiše na ščegetavček, vi pa uporabite jezik po vsej dolžini nje govega penisa, z dodatno po zornostjo na spodnji strani. Ko boste spisali željo na njegov organ, s spodnjo stranjo jezika končajte s piko. Občutek spodnje strani jezika je popolno ma drugačen od zgornje, na ka teri so vaše čutne brbončice. Čuti se namreč podobno kot vaša vagina.

3. dan

Naj zvonovi letos zvonijo zgodaj s položajem tresoči zvonček. On naj leže na hrbet, vi pa ga zajahajte in se z rokami naslonite nazaj na njegova kolena. Dodatno ga vzburite s prazničnim perilom. Moški obožujejo rdeče perilo, ker je dovolj drzno, da pokaže vašo sproščenost. Ali pa bodite kar gole. Ko bo videl vaše poskakujoče prsi, bo njegov orgazem še močnejši. Ta položaj je odličen, ker je vaš ščegetavček lahko dostopen – tako se nemoteno vzburjate same, medtem ko se on igra z vašimi prsmi.

4. dan

Na novo raziščita lepote poljubljanja. Raziskave kažejo, da se po prvih šestih mesecih pari ne poljubijo tudi po več dni zapored. To je sramota. Ne le, da je poljubljanje zelo intimno in ga lahko izvajate praktično kjer koli, je tudi bližnjica do genitalnega vzburjenja. Stari indijski doktorji so verjeli, da so živčni končiči v spo dnji ustnici neposredno povezani s klitorisom. Presenetite ga tako, da obesite omelo nad vsaka vrata in vaš naslednji zmenek naj bo strasten poljub pod vsakim obokom v hiši.

5. dan

Odpravite se kupovati darila. Bodite ustvarjalne z igračkami za odrasle. Kupite vibrator in preživite po pol dne v postelji tako, da se vedno znova vzbu rite do točke tik pred orgazmom. Tako si ga bo ste res želele v sebi, ko bo končno prišel domov. Potem pa vibrator uporabita oba. Položita ga med vajini telesi v misijonarskem položaju ali pa ga uporabita drug na drugem za stimulacijo. Naj vam ga drži prislonjenega ob klitoris, s prosto roko pa naj masira vaše prsi ali pa v vas počasi drsi s prsti.

6. dan

Čas je, da zavijete darila. In potem zavijte še sebe. Za čnite z luksuznim se ksi perilom v bogatih božičnih barvah, kot sta rdeča in zelena, nato pa dodajte plasti svilenih in bombažnih oblačil, ki jih bo z vas slačil p-o-o-o-č-a-s-i. Slačenje partnerja je eno najbolj intimnih in vzburjajočih stvari, ki jih lahko počnemo drug drugemu. Slačenje vaših oblačil, medtem ko vi stojite popolnoma pri miru, se zdi nenavadna predigra, a ko bodo njegove roke že 20 minut na vašem telesu, se boste počutile zelo seksi.

7. dan

Vzemite si čas s tantričnim trikom, katerega učinek traja dlje kot ostanki purana. “Dihajta dih drug drugega nekaj minut. Takšen uvod vaju bo povezal v skupno seksualno energijo in pričela se bosta združevati fizično in čustveno – to pa je ključ do tantričnega seksa. On naj naredi devet kratkih potiskov tako, da glavico penisa vsakič namoči le tri do štiri centimetre v vašo vagino, deseti potisk pa naj bo globok.” Tako bo odlično stimuliral vaše občutljive genitalne predele.

8. dan

Poslušajte nasvet kraljice Elizabete in po mislite na prejšnje leto. Spomnite se svojega najbolj nepozabnega seksualnega doživetja. Nato ta spomin zapišite na papir s čim več podrobnostmi, vključno s tem, kaj sta imela oblečeno, kaj sta jedla in pila, kako je bil on videti, kakšen vonj je imel in kakšen okus. Nato si s partnerjem obljubita ‘leto ljubezni’. Izmenično si preberita spomine, ob tem morata en drugega pozorno poslušati. Ko bosta končala s spomini, jih lahko ponovno doživita.

9. dan

Nazdravite svojemu partnerju z eksperimentiranjem med oralnim seksom. Z najljubšim koktajlom v ustih poljubljajta drug drugemu bradavičke in vrat, in uživajta v žgečkljivem občutku. Potem se spustite nižje in mu ponudite oralni seks, še vedno z alkoholom v ustih. Naj vam vrne uslugo tako, da vam pokaplja klitoris in zunanji predel vagine s svojo pijačo, preden vam jo poliže z usti. Za zabavo preizkušajta ‘božični’ izbor, na primer liker Baileys. Lepljiv, vendar tako sladek!

10. dan

Poiščite navdih v božičnih pesmih in se ta večer ljubite v položaju dveh golobic. Usedita se objeta, prekrižajta si noge in bodita z obrazom obrnjena drug proti drugemu. Nato se počasi spuščajta do klitorisa in penisa. Ko boste pripravljeni, se spustite na njegovo erekcijo. Z rokami objemite njegov vrat, noge prekrižajte za njim in pustite, da vas podpira s svojimi rokami. Zazibajte se v orgazem. Drgnjenje bradavičk gor in dol ob vajine prsi bo povečalo trenje.

11. dan

Uživajte v flirtanju in ga zapeljite, kot da sta popolna tujca. Izberita bar, v katerem se tare ljudi, in sedita ločeno za različni mizi. Natakarju naročite, naj mu pošlje pijačo na vaš račun, z njim flirtajte in ko ne boste več zdržali pritiska, vstanite, stopite do njega, zgrabite ga za ovratnik in mu ‘prilimajte’ sočen poljub. Bodita očitna, da odhajata skupaj, in zunaj pokličite taksi. Da ga boste res vzburili, naj med flirtom opazi robove vaših seksi hlačnih nogavic izpod kratkega krilca.

12. dan

Preizkusite položaj božičkovega malega pomočnika. Spustite se na vse štiri, medtem ko vas on prime za boke in penentrira od zadaj. Vaš partner naj bo oblečen v božička, potem pa le prepustite domišljiji prosto pot. Ker ne bosta imela neposrednega kontakta z očmi, je to odličen položaj, v katerem lahko fantazirate po svoje. Če ste vedno hoteli poskusiti nesramno govorjenje, pa si tega nikoli niste upali zares izvesti, je to odlična priložnost.

13. dan

Ne uničite trenutka, če niste navdušene za noč strasti. Predigra omehča telo in ga pripravi na orgazem. Na avtomatski tajnici mu pustite sočno sporočilce ali pa mu pošljite elektronsko sporočilo, na katerem naj bo kot ‘zadeva’ napisano le ‘Lokacija’, v preostanku pa naj piše le ‘Najina spalnica. Nocoj. 19.15. Ti: ležiš na hrbtu, jaz: oblečena le v srajčko z naramnicami.’ Nato ga pokličite in mu recite, da se v službi pod mizo ravno dotikate mednožja v pričakovanju noči.

14. dan

Je bil zadnje čase veliko zunaj? Odtrgajte ga od vabil in ga kaznujte z malo šeškanja in žgečkanja. “Šeškanje je svo jevrstna seksualna igračka,” pravi Cosmo ‘teta’ za reševanje težav, Irma Kurtz. “Dajati ali spre jemati občasne klofutice na rit ne pomeni, da ste čudaški. Rahlo še škanje pospeši krvni pretok v genitalije, kar pomeni ve čjo vlažnost za vas in močnejšo erekcijo zanj.” Uporabite hrbtno stran rok ali pa podložene usnjene rokavice (kar koli tršega lahko boli).

15. dan

10 dni pred velikim praznikom ga obnorite s seksom v pozi hreščača. Ime je dobil položaj zaradi načina, na katerega sklenete noge. Lezite na hrbet in razširite noge tako, da vaša stopala počivajo na njegovih ramenih ali prsih. On naj se spusti na kolena med vaše noge in penetrira v vas. Zaradi naklona vaših bokov bo s penisom stimuliral G-točko. Položite stopala čez njegova ramena in uporabite roke za podporo. Tako lahko tudi same kontrolirate penetracijo.

16. dan

Privoščite si odraslo različico igre pripni rep na osla. Na prazen papir izrišita obliki vajinih teles. On naj nariše vaše, vi njegovo telo, potem pa se zamenjajta in pobarvajta predele, za katere želita, da se jih partner dotika. Uporabite rdečo za najbolj vroče točke in medlejše barve za točke, na katerih želite le rahel dotik. Ne zavrzita slik: zdaj imata telesna zemljevida do vseh vajinih erogenih con. In tako ni več izgovorov, da kdo lahko pozabi, kjer ima drugi svoje vroče točke.

17. dan

Zunaj je hladno, zato se odpeljita na toplo, kjer mu nudite tajsko masažo. Položite na tla večjo brisačo, ker zadeva lahko povzroči tekočinski nered. On naj leži na trebuhu, glava naj mu počiva na rokah, medtem pa vi namilite svoje telo v kadi (lahko se tudi naoljite). Nato lezite nanj in drsite gor in dol po njegovem telesu. Zagotovo bo takoj hotel isto masažo še spredaj. Vaše bradavičke bodo tako stimulirane od trenja, da se boste močno vzburile. In še oba bosta čudovito dišala.

18. dan

Študije so pokazale, da 77 % žensk doživi orgazem, kadar uporabljajo tako imenovano tehniko CAT. Mi smo jo preimenovali v ‘aleluja’. Vaš partner naj spleza na vas v misijonarsko pozo. Ampak namesto da v vas penetrira kot običajno, naj bo njegovo telo nekaj centimetrov višje. Ta ko bo njegova celotna teža na vas, njegova sramna kost pa bo pritiskala ob vaš klitoris. Z vzpostavitvijo počasnega in nežnega ri tma bo njegov penis drgnil vaš klitoris, medtem ko bo drsel ven in noter.

19. dan

Ves dan uživajta v intimnosti in preživita skupaj goli dan. Spoznajta telesi drug drugega. Kadar sta skupaj gola – ne le zaradi seksa, se med partnerjema ustvarja veliko zaupanja, intimnosti in odkritosti. Prepričajte se, da je ozračje pravo za takšno igrico, zato prej ogrejte prostor, spijte kozarec vina in zrak zavijte v ‘aromaterapijo’ z vonjem cimeta. Če niste dovolj samozavestni, se slecite v temi in raziskujta drug drugemu telo z majhno božično svečko.

20. dan

Pozabite na purana in načrtujte alternativno božično večerjo. Tradicionalna večerja je nabita z ogljikovimi hidrati, ki znižajo odzivni čas in upočasnijo orgazem. Naslednje sestavine vas bodo spravile v dobro voljo: avokado z veliko vitamina E izboljša spolne zmožnosti. Čili poveča pretok krvi v vaše genitalije, banane pa izboljšajo delovanje vaših mišic. Dobro vino poviša raven testosterona, kar pošlje seksualni naboj v nebesa.

21. dan

Izrabite najdaljšo noč, da se zvežeta v postelji na praznični način. Tako bosta prepuš čena na milost drugi osebi, adrenalin pa vaju bo pripeljal do orgazma. Prej se dogovorita, kako daleč partner dovoli takšne igrice. Izmisliti si morata besedo, ki bo pomenila ‘stop’. Roke mu privežite na posteljo kar z božičnimi lučkami, okrasne trakove pa uporabite za njegove noge. Božajte ga in ga izzivajte, a se držite stran od erogenih con, dokler ne bo prosil, da ga zajahate.

22. dan

Če imate dovolj energije, lahko preuredite okraske v slogu feng shuja. Rdeča namiguje na čutno ljubljenje. Na jelko dodajte rdeče trakove, na kavč pa rdečo prevleko. Vse, kar postavite v parih, narekuje bližino, zato božične svečke postavite v parih. Okrašena jelka naj stoji na zahodni strani sobe, ker na zahodu gravitira romantična chi energija. Božične lučke obesite na najbolj severno točko sobe, ker v tej smeri potujejo seksualne energije.

23. dan

Odpravite se v deželo Naročje. Preden začnete iskati po zemljevidu, naj namignemo, da gre za vaš erotični ples v naročju partnerja. Popolnoma oblečen naj sede na stol brez ročajev, da ga lahko zajahate. V sobo vstopite v najbolj seksi perilu. Vabljivo migajte pred njim in ne odmaknite pogleda. Stopite za njega in mu z nohtom nežno potegnite vzdolž vratu po hrbtenici. Pustite, da vam v spodnjice tlači denar – to pa je tudi vse dotikanje, ki si ga lahko privošči.

24. dan

Ne glede na to, kako zaposleni ste, najdite čas za ‘ta hitrega’. S hrbtom bodite obrnjene proti njemu z eno nogo na stolu, on naj v vas penetrira od zadaj in vas drži za boke za ohranjanje ravnotežja. Ker govorimo o ‘ta hitrem’, se vam ni treba sleči, le krilce dvignite in odmaknite tangice na stran. Ta po ložaj lahko poskusite tudi od spre daj. Naslonite se na zid z eno nogo, ovito okoli njegovega telesa. Občutek spontanosti bo pospešil vašo pot do orgazma.

25. dan

Praznujta z mešanim orgazmom. Moški in ženske doživljamo dva orgazma. Prvi je trzljaj, ko stimuliramo klitoris ali konico penisa. Drugi je močnejši, doživimo ga, ko stimuliramo notranjost vagine ali koren penisa. Združen orgazem je, ko doživite oba. Naj boža vaš klitoris, dokler ni skorajda preveč občutljiv na dotik, potem pa naj se loti notranjosti vagine tako, da uporablja dva prsta, ki ju izmenično krči in steguje proti g-točki. Ve se premikajte od korena do konice penisa in nazaj.

Darjo Hrib