Zapis zgrožene Slovenke: "Iz hčerine šole so me klicali, naj ji prinesem spodnje hlačke, ker je ..."

"Skoraj me je kap, čutila sem naraščanje pritiska, zdelo se mi je, kot da mi bo glavo razgnalo, po hrbtu mi je švic tekel ..."

Zapis zgrožene Slovenke: "Iz hčerine šole so me klicali, naj ji prinesem spodnje hlačke, ker je ..." (foto: Profimedia) Profimedia
1. 6. 2023

"Moram dat iz sebe, sicer me bo razneslo. Prijateljicam mi je nerodno povedat, možu pa si sploh ne upam. Meni pa je še vedno nerodno, hčeri si sploh v oči ne upam pogledat tako me je sram, pa ne zaradi mene, zaradi nje.

V petek so me namreč klicali iz hčerine šole. Tajnica mi je rekla, da naj s seboj prinesem njene spodnje hlačke.

Mi ni želela povedati kaj dosti več, je rekla, da predaja naprej samo to, kar ji je naročila ravnateljica. Nič mi ni bilo jasno, kaj za boga svetega se dogaja. Iz službe sem letela v trgovino kupit nove spodnje hlačke in kot nora šibala v šolo. Vse živo se mi je podilo po umu. Šibam v tajništvo in tam sedi hčera, ki ji je bilo očitno neprijetno, kar v tla je buljila. Šli sva v ravnateljičino pisarno in počakali, da se nam je pridružil še profesor matematike, mlad, postaven, lep, kot kakšen rock zvezdnik.

Profesor mi je razložil, da je hčera, ki sedi v prvi klopi, direktno pred tablo, sedela v mini krilu z nogami narazen, brez spodnjega perila. Naj bi ga zapeljevala že večkrat, a ne tako neprimerno in očitno.

Skoraj me je kap, čutila sem naraščanje pritiska, zdelo se mi je, kot da mi bo glavo razgnalo, po hrbtu mi je švic tekel. Zdelo se mi je, da se bom kar s stolom vred v tla vdrla. Hčera je buljila v tla in tudi muksnila ni. Bolje zanjo, saj bi bilo v nasprotnem primeru ogroženo njeno življenje, saj me je imelo, da jo sfaširam v multipraktiku.

Smrklja nagravžna. Videti je ne morem, gravža se mi. Do smrti bo imela haus arest. Pustimo ob strani dejstvo, da je to bodoča intelektualka, ene bolj elitnih srednjih šol v Sloveniji.

Kje ti kaj takega pade na pamet, ni mi jasno, kaj sem to vzgojila. Sploh ne vem, kako naj se obnašam do nje, ker je v svoji bližini ne prenesem.

Kaj naj ji sploh govorim, saj sama ve, da to, kar je neredila, ni prav, pa je naredila kljub vsemu. Naj jo v zadnji letnik prepišemo na drugo šolo ali pa da jo damo vsaj v drug razred. Prav ne morem predelati, kaj si je smrklja privoščila."

Ammm ... Kako bi pa ti reagirala v takšni situaciji? 😳

Zapis je bil objavljen na tem slovenskem forumu.

Preberi še: "Po moževi nenadni smrti sem na njegovem računalniku odkrila TO" (izpoved šokirane Slovenke)

Priporočamo tudi: Je to najslabši zmenek vseh časov? Moški znorel, ker je ženska na zmenek prišla oblečena v ...