Zakaj pa ne (in zakaj zares ne)

Nekaj je v zraku – na naše uredništvo namreč prispe vedno več vprašanj na temo: 'Ali smem?!' Na kratko o dilemah (preveč) radovedne generacije Kozmic.

Radovednost se (s)plača? (foto: Shutterstock) Shutterstock
9. 9. 2010

Seks z neznancem z interneta

Ustvariš svoj profil, ki ni najbliže resnici, in odigraš svojo vlogo. Ne pozabi, da se na drugi strani linije dogaja ista zgodba! To, da se slečeš pred popolnim neznancem in celo vodiš igro, zadovolji tvoj narcisizem in okrepi tvojo samozavest, zato načeloma ni negativno. Zoprno lahko postane, če skrivnosti ne boš znala zadržati zase. Če si v zvezi, svoja nova spoznanja o sebi (ja, bolj drzna si, kot si mislila) raje tiho izkoristi v domači postelji.

Seks s svingerskim parom

Na zabavi si in niti sama ne veš, kdaj se zgodi: najprej se z njima spoprijateljiš, nato popiješ malo preveč in že te odpeljeta k sebi domov. Najraje bi stisnila rep med noge, a te je že okužila želja po prestopanju mej. Nič ni narobe, če se prepustiš trenutku (in poskrbiš za varen seks), premisli pa, ali je pametno, da to storiš v domačem kraju. Neprijetno je, ko kar naenkrat začneš živeti v strahu: ne veš, do koga je priplula novica, ali te je kdo posnel, na zaslonu tvojega telefona pa se nenadoma izpisujejo neznane številke.

Seks s šefom

Vedi, da te šef ne privlači zgolj kot moški, ampak tudi zaradi položaja moči. Preden tvegaš svoj duševni mir na delovnem mestu, se zares vprašaj, ali bi se za njim ozrla na cesti, ne vedoč, kdo je. Intimno razmerje je težko prikriti in posebej sodelavke te bodo hitro zavohale (in zasovražile). Ostani profesionalna … če se ti ravno ni zgodila velika ljubezen.

Anja Osojnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri