Zakaj bi se morala vedno obnašati, kot da si samska (tudi, ko si v razmerju)!

Obstaja namreč pameten razlog, ki lahko znatno vpliva na vajino zvezo!

Zakaj bi se morala vedno obnašati, kot da si samska (tudi, ko si v razmerju)! (foto: Unsplash.com / Thought Catalog) Unsplash.com / Thought Catalog
14. 4. 2018

Veliko ljudi se zaljubi in ob tem nekako pozabi na ostale predele svojega življenja. Zagotovo imaš vsaj eno prijateljico, ki ob začetku novega razmerja vsakič čisto opusti vse druge aktivnosti, celo druženje ob kavi.

Preveri, zakaj je dobro, da tudi v razmerju ohranjaš samostojnost:

1. Če imaš dobre prijatelje, bo partner občutil manjši pritisk

Velikokrat na eno samo osebo postavimo vse svoje upe in pričakovanja, pa naj bo to partner ali najboljša prijateljica. Ena sama oseba pač ne more izpolniti vseh tvojih pričakovanj. Pomembno je, da imaš poleg partnerja tudi prijateljice, ki ti bodo vedno stale ob strani. Nikar ne zanemarjaj in si vzemi čas tudi za druženje le z njimi. 

2. Ohrani svoje družabno življenje 

Zmenek v dvoje je morda res zabaven, a še vedno je pomembno, da ohraniš tudi druženja s prijateljico na štiri oči. Zaradi raznolikih prijateljev bo tudi vajino razmerje bolj živahno. Tako bosta vsak zase še vedno nabirala nove izkušnje. Nikoli ne boš obžalovala časa, preživetega s prijatelji. 

3. Investiraj v kariero 

Če imata popolnoma drugačne kariere cilje, naj to ne skrbi. Zaradi tega vama tem za pogovor nikoli ne bo zmanjkalo, saj bosta svoje izkušnje lahko primerjala in nadgrajevala.

4. Hobiji

Življenje si razporedi čim bolj enakomerno. To pomeni, da svoj čas razdeliš med druženje s prijatelji, fantom, družino, svojimi hobiji itd. To naj bi med drugim zmanjšalo možnosti depresije in  stresa. Razlog za to je čisto preprost: Če se bo tvoje življenje vrtelo le okrog razmerja, boš vsak najmanjši prepir občutila kot konec sveta. 

5. Kakšno noč preživita narazen

Priznajmo si, če se s partnerjem preveč dobro poznata, postane razmerje nekoliko dolgočasno. Seveda si vsak ob sebi želi osebe, ki ji lahko popolnoma zaupa. Hkrati pa je še vedno veliko bolj privlačno, da ni vse čisto predvidljivo. Če bosta tu in tam kakšno noč preživela ločeno, bosta ohranjala prav to - ravno pravšnjo mero skrivnostnosti.

6. Ugotovila boš, ali te preveč nadzira 

S tem, da želiš nekaj časa preživeti sama zase, ni popolnoma nič narobe. Tvoj partner te mora razumeti, v nasprotnem primeru boš morda ugotovila, da te preveč nadzira. Večer s fantom včasih zamenjaj za druženje s prijateljicami ali pijačo s sodelavci. Tako boš takoj ugotovila, ali postane ljubosumen brez razloga. 

7. Če se razmerje konča, ne boš čutila kot da bi izgubila tudi samo sebe 

Nič ni hujšega, kot da se razmerje konča, ti pa si zanj žrtvovala vse. Prijatelje, kariero in hobije. Prav zato te spodbujamo, da vedno ostaneš zvesta sama sebi in ne odpoveš aktivnostim, ki te veselijo.

Vir: Cosmopolitan.com, GIPHY

Fotografija: Unsplash.com / Thought Catalog 

Preberi še: To je SLOVENSKI dvojnik Buraka Özçivita (Moja boš)

Priporočamo tudi: Enostaven trik, ki lahko razkrije, kateri srečni parčki se bodo ločili