Zabavne seks igračke, ki jih imaš 100% nekje doma (+ kako jih uporabiš)

5! Številka 5 - vedno in povsod! Če tega še nisi poslusila, stori to še danes.

Zabavne seks igračke, ki jih imaš 100% nekje doma (+ kako jih uporabiš) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 7. 2022

Seks terapevtka Sara Nasserzadeh je za Women's Health predstavila seks igračke, ki jih lahko najdeš kar doma. Preveri, kako jih pravilno uporabljaš:

1. Biserna ogrlica

Če ti oralni seks ni najbolj pri srcu, mu boš s tem trikom popolnoma zmešala glavo! Ogrlico ovij okoli njegovega penisa in jo počasi premikaj gor in dol. Za dodaten užitek med tem poljubljaj glavico njegovega penisa. Zaradi svoje teksture in oblike bo ogrlica pričarala popolnoma novo obliko užitka. 

2. Lesena žlica 

Lesena žlica ali kuhalnica je popoln pripomoček za šeškanje. Ovijta jo v prozorno folijo in naj se zabava začne. Najprej pa se seveda pogovorita o vajinih fantazijah.

3. Kumara

Kumara je bila pravzaprav ustvarjena kot dvojnik dildota. Seveda pa je ne pozabita oviti v folijo, da tako preprečila prenos bakterij. Lahko uporabita tudi kar kondom.

4. Vzglavnik

Drgnjenje ob vzglavnik je odlična tehnika za stimuliranje klitorisa. Prav tako se lahko poskusita poigrati z brisačo.

5. Tuš

Obožuješ seks pod tušem? Če imaš v kopalnici snemljiv tuš, ga lahko uporabita namesto vibratorja. Pritisni ga ob klitoris ali vanj usmeri curek vode. Poigravajta se z variacijami pritiska in užitek bo zagotovljen.

6. Palčke

Se še vedno nisi naučila jesti s palčkami? Raje jih uporabi v spalnici. Spni jih z elastiko in tukaj so ščipalke za bradavičke.

7. Ustna voda

Seveda lahko poskusiš med oralnim seksom v ustih držati led, a priznajmo - ni najbolj praktično pa tudi led se bo kmalu stopil. Enak učinek lahko dosežeš, če pred tem uporabiš ustno vodo ali poližeš mentolov bombon. Veliko ljudi to naravnost obožuje!

8. Kokosovo olje

Organsko kokosovo olje (izogniti se želimo kemikalijam) je lahko odličen nadomestek za lubrikant. Zapomni si le, da ga ne moreta uporabljati skupaj s kondomom iz lateksa. Pomembno je tudi, da je olje novo in neodprto. 

Pri vseh teh 'igračkah' pa je potrebna previdnost - in seveda uporaba na lastno odgovornost. 

Vir: Womenshealthmag.com

Fotografije: Unsplash/Ian Dooly

Preberi še: Obstajajo 4 tipi parov, a ZA VEDNO ostane​ skupaj le en tip (poglej, če sta to tudi vidva)

priporočamo tudi: Zakaj se ženske namerno podajo v zvezo s poročenim? Po tem članku ti bo vse jasno!