Za bolj sladek (in NE bolj umazan!) seks poskusita TOLE!

Zadovoljno spolno življenje je za nas še kako pomembno, zato mu je vredno posvetiti vso pozornost. ❤️

Za bolj sladek (in NE bolj umazan!) seks poskusita TOLE! (foto: Shutterstock) Shutterstock
6. 8. 2021

Posebno opozorilo: Dodatna zgornja rjuha naj bo posebej za igrice s hrano. Tako jo lahko takoj po končani seansi vržeš v pranje, saj se po seksu verjetno ne želita zazibati v globok spanec na lepljivi posteljnini z odvratnimi madeži.

Igranje s hrano, s katerim partnerja v sebi prebudita živalski apetit, je seksi trend, ki mu v Ameriki pravijo 'sploshing'. Morda se res ne sliši najbolj prijetno, je pa lahko zelo učinkovito.

A preden se v postelji pojaviš s kosom salame in kozarcem kislih kumaric, moraš vedeti, da le določena hrana vzbuja poželenje. Zato kar odloži tisti krožnik s špageti, s katerim si hotela prehiteti tale članek, saj boš z njim deležna le velike packarije ... če pa je ob špagetih še celoten pribor, lahko stvar postane celo nevarna.

Preden ti razkrijemo, katera hrana je dejansko učinkovita, pa ti predstavljamo zlato pravilo te igre – hrana gre lahko vsepovsod, le v tisto najbolj delikatno telesno odprtino ne, saj lahko pride do resnih vnetij.

Zdaj pa se posvetimo jedilniku.

1. O, ja! Ta hrana je učinkovita pri vzbujanju poželenja ...

Stopljena čokolada

Le nekaj kapljic bo goli koži dalo pregrešen okus, obenem pa čokolada vsebuje spojino, ki je povezana z dopaminom, ki se v tvojih možganih sprošča, kadar si zaljubljena. Naj tvoj partner nanese nekaj stopljene čokolade na tvoje prsi in to potem z užitkom poliže.

Ananas

Če nekaj ur pred seksom ješ ta slastni tropski sadež, bodo tvoje seksualne tekočine veliko bolj okusne. Enako velja tudi zanj. Košček, ki ostane ob postelji do jutra, pa pojej takoj, ko se zbudiš in si za jutranje poljubljanje zamaskiraj morebitne manj vzburjajoče okuse in vonjave.

Ledene paličice

O, glej, sladoled v falični obliki. Ko se ga lotiš z usti in jezikom, lahko partnerju z gestami namigneš, kaj ga čaka pozneje. Sesaš ledeno paličico, potem si jo morda malce podrgneš ob bradavičke in tako zbudiš še svoje čute. Ali pa ledeno sladico rahlo podrgni ob njegov penis, preden ga vzameš v usta. Nenadna sprememba temperature bo zanj nepredstavljiv užitek.

Avokado

Avokado ima veliko vitamina E in B, kar ti lahko pozneje, kot to nujno potrebuješ, da več energije. Na ustnice, vrat, dekolte, prsi in notranji del stegen postavi rezino svežega avokada in naj bo to njegov dodatek, medtem ko te neguje oralno.

Kokosovo olje

Mastno in drseče. Mogoče imaš ti drugačne asociacije, a kokosovo olje je po teksturi zelo podobno vaginalni tekočini, tako da lahko služi kot eksotičen naravni lubrikant. Kanček ga nanesi na njegov ud in podrgni z roko, kot da mešaš pina colado (penis colado?!). Če olje konča v tebi, ne skrbi. Je edini na tem seznamu, ki ti ne bo povzročil težav tam spodaj. Le ne uporabljaj ga v kombinaciji s kondomom iz lateksa, ker se lahko strga.

2. Med seksom nikakor ne uporabljaj spodnjih jedi!

Grenivka

Oralni seks z grenivko, kot ga je demonstrirala Tiffany Haddish v filmu Girls Trip, zahteva, da skozi ta citrusni sadež izdolbeš luknjo, potem to nasadiš na njegov penis in nato med oralnim grenivko še porivaš gor in dol. Tehnika je postala spletni hit, v realnosti pa ni ravno uporabna. Sokovi lahko povzročijo pekoč občutek v njegovi sečnici.

Zelenjava

Kumare in korenje se mogoče zdijo kot poceni alternative za seks igračke, a naj se nikar ne približujejo tvoji nožnici. Zelo verjetno je na teh pridelkih ogromno bakterij, kar lahko povzroči resna vnetja. Na trgu je dovolj raznolikih in dostopnih vibratorjev, da ti ni treba naskakovati zelenjave.

Cimet

Če si kdaj nespametno nesla žličko cimeta v usta, verjetno veš, da ta začimba hitro izsuši tkivo. Zdaj pa pomisli, kako bi bilo, če cimet pride v stik s tvojimi drugimi vlažnimi predeli. Sledilo bi draženje, vnetje in še kakšna druga neprijetnost. Tudi njegovim nežnim predelom se s cimetom ne približuj. Cimet naj kar ostane za posip po sladicah in kavni peni.

Pekoče omake

Nosiš pekočo omako s seboj v torbici, da jo dodajaš jedem, ker nihče ne razume, kako zelo pikantna mora biti tvoja kulinarična izkušnja? Okej, a naj kar ostane v torbici. Pekoče čili omake lahko nežno kožo opečejo in povzročijo izredno neprijetno zunanje draženje. Uporaba v spalnici absolutno prepovedana!

3. Spoznaj še 4 fantastične slasti za pred seksom!

Med

Vsebuje mineral, ki pomaga uravnavati estrogen in testosteron, in tako lahko poveča tvoje spolno vzburjenje.

Lubenica

Ima visoko vsebnost citrulina in aminokislin, kar pomaga pripraviti tvoje intimne dele na vročo akcijo.

Semena granatnega jabolka

Zvišujejo raven dušikovega monoksida v telesu, pospešijo pretok krvi in tako pripomorejo k večji občutljivosti spolovil, tvojemu partnerju pa pomagajo k bolj trpežni erekciji.

Kava

Zvišuje dopamin in pomaga pospeševati pretok krvi – povsod po telesu.

Po predlogi Taylor Andrews prededel Darjo Hrib
Fotografija: Shutterstock

Preberi še: "Ja, bojim se resne zveze!" (iskrena izpoved naše novinarke)

Priporočamo tudi: "Bila sva popoln par z eno samo napako - on je GEJ!!!" (iskrena izpoved)