"Z mamo sva postali poželjivi tarči golih moških, njihove roke so ..." (Pirančanka o RES neprijetni izkušnji)

"Starejši goli moški so naju z mamo pričeli poželjivo gledati, njihove roke pa so se vedno bolj približevale...". Joj, že samo ob misli na situacijo nam je postalo slabo.

"Z mamo sva postali poželjivi tarči golih moških, njihove roke so ..." (Pirančanka o RES neprijetni izkušnji) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 3. 2023

Mali, veliki, poraščeni, goli. In ne, ne govorimo o drevesih ob plaži. Preveri, kako se je bralkin izlet na obalo ob spremstvu mame spremenil v nekaj povsem drugega.

"Lansko poletje sem več ali manj preživela v družbi kolegov in kolegic, s katerimi sem prepotovalo velik del Evrope in se udeležila celo nekaterih glasbenih festivalov. Ker sem bila od doma veliko odsotna, sem se nekega dne odločila, da bom dan posvetila svoji mami in se z njo odpravila na bližnjo italijansko plažo. Malo sonca in morja pač nikomur ne more škoditi, kajne?

Ko sva prispeli na parkirišče nad plažo, sva bili nekoliko presenečeni. Pričakovali sva namreč veliko večjo množico avtomobilov, saj je bil konec koncev topel avgustovski dan. In takšni dnevi navadno privabijo številne obiskovalce. "Morda je pa to najin srečni dan," sem se še pošalila med hojo proti plaži.

No, sedaj, ko gledam nazaj, to definitivno ni bil najin srečni dan …

Ko sva prispeli na plažo sva namreč hitro spoznali, zakaj je parkirišče bilo manj zasedeno, kot po navadi. Očitno so nekoč klasično plažo spremenili v nudistično in to pozabili sporočiti, saj so se pred mojimi očmi kar naenkrat pojavili sami nagci. In to ne taki iz seksi reklam za spodnje perilo, temveč starejši in nekoliko zapuščeni. In v veliki večini moški.

Počutila sem se izjemno neprijetno. Starejši goli moški so naju z mamo pričeli poželjivo gledati, njihove roke pa so se vedno bolj približevale njihovim "spodnjim prijateljem"…že ob misli na situacijo mi dela kar malo slabo.

Seveda dejstvo, da poleg mene stoji moja mama, ni pomagalo olajšati celotno zadevo. Mislim, da tako hitro še nikoli nisva zapustili plaže. Sončni žarki se naju niso niti še dotaknili, ko sva že tlačili vso opremo za na plažo zopet v avtomobil.

Nauk zgodbe? Vedno preveri tip plaže, na katero se želiš odpraviti. In če je ta nudistična, morda tja odidi brez mame."

Preberi še: "Ta nenavadna seks hiba mi onemogoča, da bi bil v resni zvezi" (zelo nazorna izpoved Gorenjca)

Priporočamo tudi: 'Pred korona zmenkom mi je rekla, da bo nosila masko, in jaz sem si mislil WTF' (resnična zgodba Slovenca)