To je VSE, kar moraš vedeti, preden obdelaš NJEGOVEGA KORENJAKA

Penisi in usta niso vedno iste velikosti. Ampak saj ne, da še nisi opazila. 

To je VSE, kar moraš vedeti, preden obdelaš NJEGOVEGA KORENJAKA (foto: Profimedia) Profimedia
30. 1. 2021

Včasih je občutek, ko strmiš v njegov nabrekli penis in veš, da bo ta že v naslednjem trenutku v tvojih ustih, zastrašujoč. In to vsakič, ne samo prvič.

Na kup smo tokrat zbrale stvari, ki so jih dekleta v 'zrelih letih' izpostavile, da bi si jih želele vedeti, preden so se prvič lotile svojega oralnega projekta.

1. Penis nima oči in zato ne pozna razlike med grlom in ustnim nebom.

"Vse te spolske površine v tvojih ustih so za njegovega korenjaka v resnici ena in ista stvar. Očito je, da nimam penisa in zato ne vem iz prve roke, kako se moški počuti v 'globokem grlu', menim pa, da drgnjenje njegove glavice ob tvoje zgornje nebo ne škodi."

2. Ne, ni ti treba poklekniti!

"V filmih in serijah dekleta vedno pokleknejo pred njegov penis, kot da gre za vzahajočega boga sonca, moški pa stoji kot kip grškega božanstva. V resnici pa je ta situacija prava izjema. Ne, ni ti potrebno kupiti ščitnike za kolena tako, kot ti je to nekoč povedala Sara iz sedmega razreda, samo uleži se na posteljo in opravi kar si si zamislila. Veliko bolj udobno je!"

3. Pomagaj si z rokami!

"Povprečna dolžina nabreklega moškega penisa je približno 14 centimetrov. Ne vem točno kakšna je razdalja med ustnicami in grlom, sem pa precej prepričana, da ne toliko. Pusti svojim rokam, da ti pomagajo - glavico imej v ustih, roke pa naj svoje opravijo pri korenu."

4. Včasih penisi smrdijo ...

"... in ja, to je najverjetneje največji 'ne-ne', ki ga lahko doživiš. Če te motijo njegove vonjave tam spodaj, ga lahko mirne vesti prosiš, naj gre pod tuš." 

5.  Z jezikom ga lahko ukaneš!

"Podobno kot pri triku z ustnim nebom, lahko tudi z jezikom ustvariš občutek, kot da je globoko v tvojem grlu. Brez tistega nadležnega refleksa, ki si ga nihče ne želi slišati med akcijo!"

6. Pred velikim izlivom njegovega penisa ne obrni navzgor!

"Najverjetneje si noben moški ne želi vroče igre zaključiti popolnoma prekrit s svojimi telesnimi sokovi."

Povzeto pa prispevku Cosmo UK.

Fotografije: GIPHY, Profimedia

Preberi še: Tara Zupančič navdušila s čudovito dobrodelno gesto

Priporočamo tudi: Ko me ljudje vprašajo, zakaj nimam otrok, hočem, da vedo TOLE!