VSE, kar moraš vedeti o razmerjih, če se želiš v letu 2022 zaljubiti

Izvoli, tukaj je recept, kako v 2022 najti ljubezen svojega življenja. 🥰

VSE, kar moraš vedeti o razmerjih, če se želiš v letu 2022 zaljubiti (foto: Unsplash/Freestocks.org) Unsplash/Freestocks.org
31. 12. 2021

Če se tudi na tvojem seznamu novoletnih zaobljub najde vrstica, v kateri piše, da boš v letu 2022 izboljšala svoje ljubezensko življenje ali celo našla ta pravega (ali ta pravo), potem moraš vedeti naslednje:

1. Paradoks izbire je OUT, ljubezen je IN.

Ljubezen se v letu 2022 vrača. Samski se bodo naveličali površnih (spletnih) odnosov in se bodo bolj osredotočili na zmenke in iskanje dolgotrajne povezave, ki v resnici nekaj pomeni.

V letu 2022 boš veliko manj časa preživela na online zmenkih in začela iskati druge kreativne načine, kako spoznati ljudi.

2. "Morala bi" več ne obstaja – počni to, kar je prav zate.

V novem letu bomo ženske prenehale početi tisto, česar si ne želimo – pa naj bo to na aplikacijah za spoznavanje ljudi, zmenkih ali v postelji. Pozabi na tisto, kar naj bi se spodobilo, in zaživi polno (ljubezensko) življenje!

3. Resničnost je seksi.

Konec je s Tinderjem in podobnimi spletnimi aplikacijami za zmenke. Čeprav nam te lahko olajšajo spoznati veliko ljudi v kratkem času, s(m)o samski tega počasi naveličani, saj v resnici ne spoznamo (v pravem pomenu besede) toliko ljudi, kot bi jih lahko.

Največji trend na tem področju v letu 2022 bo torej zmenek v živo ter ustvarjanje globjih vezi in dolgoročnih razmerij s pomenom.

4. Hvala, naslednji!

Kot je povedala Ariana Grande sama: thank you, next (v prevodu: hvala, naslednji). Vsi smo lahko izjemno hvaležni za svoje bivše ljubimce ali partnerje in to, kar so nas naučili. In leto 2022 je čas za svež pogled na stvari. Če se nekaj ni obneslo v 2021, to samo pomeni, da si v novo leto vstopila močnejša, modrejša in pogumnejša.

Če boš želela koga spoznati v resničnem življenju, si boš preprosto morala nehati dopisovati v neskončnost. Ženske smo naveličane tega, da nam moški pišejo preko klepetalnika, brez da bi naredili naslednji korak. Če ti tip še vedno piše samo zato, da bi te vprašal, kako si in kaj počneš, brez da bi imel v načrtu, da bi te povabil na pravi zmenek, potem je čas, da mu rečeš: hvala, naslednji!

5. Pripravi se na pustolovščino!

Današnji samski ljudje so naveličani pijač na prvem zmenku. Seveda je to enostaven način, kako se hitro izmuzniti, če zmenek ne gre v pravo smer, ampak ali nismo že vsi malo siti klasičnega zmenka ob kozarcu vina in koktajla?

Obstaja ogromno idej, ki ne vključujejo pijače. V letu 2022 si bodo vsi samski zaželeli novih izkušenj, ki poženejo kri po žilah, in če rada preizkušaš nove stvari, bo leto 2022 tvoje leto. Mimogrede, nekaj namigov najdeš tudi tukaj: Naše NAJ ideje za čarobne zmenke pozimi (veliko boljše od večerje in kina)

6. Prijaznost je kraljica vsega.

V letu 2022 bosta v svetu zmenkarij trendi pozornost in spoštovanje. Želeli si bomo spoznati, kakšne so prioritete in nameni drugega, in to bo, med drugim, posledica razstrupljanja od družabnih omrežij (zagotovo si zasledila, da se vedno več uporabnikov odloča za tovrstno "razstrupljanje", ko se po več dni popolnoma odklopijo od družabnih omrežij).

7. Pozornost in prisotnost v razmerjih.

V letu 2022 bo največ štelo, če bodo partnerji v partnerstvih bolj prisotni in pozorni. Pari bodo bolj odprti za terapije v parih in pogovor o svojih čustvih. Zakaj je tako? Verjetno zato, ker bodo bolj pozorno pristopali razmerjem in veliko bolj skrbno izbrali partnerja. Podaljšala se bo tudi doba, preden se bodo odločili za poroko.

Zato, v kolikor še nisi, zakorakaj v leto 2022 z visoko dvignjeno glavo in se opomni, da je v novem letu dobro biti prijazna, pozorna, pustolovska, samozavestna, a tudi izbirčna, najbolj od vsega pa ljubeča. Srečno!

Prevod in priredba po predlogi Lise Holden (popsugar.com).

Preberi še: Odkrili smo pravi razlog, ZAKAJ se moški v resnici zaljubijo

Priporočamo tudi: Če te začne ignorirati, mu pošlji TO sporočilo (odgovor zagotovljen!)