Babica, ki je spala z več kot 800 moškimi, razkrila, kaj jih v resnici vzburja

24. 5. 2024
Babica, ki je spala z več kot 800 moškimi, razkrila, kaj jih v resnici vzburja (foto: Prt Scr Instagram/andrea_sunshinee)
Prt Scr Instagram/andrea_sunshinee

No, to pa je ena seksi (in produktivna 😅) babica!

Intimno življenje babic je lahko za mnoge občutljiva tema, saj svoje stare starše zelo cenijo, zato zlahka pozabimo, da so se nekoč ukvarjali z *istimi dejavnostmi*, zaradi katerih smo vsi obstali. Številne študije in raziskave tako kažejo, da spolne aktivnosti ostajajo pomemben vidik življenja starejših odraslih, ki prispeva k njihovemu splošnemu dobremu počutju in kakovosti življenja.

Raziskava iz leta 2018 na primer razkriva, da je 40 % ljudi, starih od 65 do 80 let, spolno aktivnih in mnogi poročajo, da so zadovoljni s svojim spolnim življenjem. Poleg tega so fizične in čustvene koristi intimnosti, kot so manjši stres, boljše razpoloženje in močnejše vezi v odnosih, za starejše odrasle enako dragocene kot za mlajše ljudi.

Zato se nikar ne slepi več - babice so še vedno zelo sposobne uživati v živahnem spolnem življenju, tudi priložnostno.

Ena izmed njih je tudi postavna 53-letna babica Andrea Sunshine, ki se ukvarja z bodybuildingom in se ne sramuje povedati, kaj v spalnici zaneti ogenj. "Običajno privlačim moške, ki so za polovico mlajši od mene," je Andrea iskreno razkrila časopisu Daily Star in priznala, da je po ločitvi zamenjala že čez 800 spolnih partnerjev. Slednje ji je dalo tudi dober vpogled v to, kaj vzburja moške.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

To so starejše in izkušenejše ženske. "Imamo več izkušenj in zaupanja vase, kar včasih manjka pri neizkušenih mladih ženskah," pravi in dodaja, da njene številčne partnerje vzburjata prav njena starost in mišice: "Obstaja neke vrste fetiš, ki ga imajo zrele in mišičaste ženske za mlade moške"

Ne spreglej:

Odkar se je po ločitvi podala v bodybuilding, je kot fitnes vplivnica zbrala več kot 516.000 sledilcev na Instagramu. Njena zasebna sporočila so preplavljena s sporočili mladih oboževalcev, ki si želijo, da bi jo odpeljali na sprehod. Andrea to pozornost sprejema z vsem srcem: "To me navdušuje, všeč mi je, saj me vzburja, ideja o tem pa me pripelje do neke vrste fantazij. Konec koncev smo instinktivna bitja in nekaterih čustev in reakcij ne moremo nadzorovati."

Medtem ko uživa v vznemirljivih prigodah z mlajšimi moškimi, pa ima za dolgoročna razmerja raje starejše.

Kot je priznala, jo že vse življenje vleče k zrelim moškim, že od malih nog so jo namreč bolj zanimali tako imenovani 'srebrni lisjaki'. Po njenih besedah so ti bolj prilagojenim ženskim potrebam, vendar pa poudarja, da je kemija ključ do razmerij, ki se obnesejo na dolgi rok. "Mislim, da je v redu, da si svobodnega duha z določenimi omejitvami odgovornosti," zaključuje in pravi, da je navsezadnje kemija tista, ki jo najbolj išče pri partnerju, ne glede na starost.

Preberi še: "Moja sestra svojo 17-letno hčerko sili v nečloveško situacijo, saj ..." (klic na pomoč Slovenke)

Te morda zanima tudi: To je 5 fraz, ki jih lahko brez skrbi rečeš, ko se znajdeš v res neprijetni situaciji

Novo na Metroplay: "Če ni iskric, zazveni alarm!" | Tjaša Perko